Sveicieni no Ukrainas. Es izmantoju Google tulkotāju, tāpēc dažas frāzes var nebūt labi iztulkotas. nesen nopirku velosipēda rāmi, jo vajadzēja priekšējo dakšu. velosipēda rāmis izrādījās no Latvello velosipēda. rāmja numurs ir 19758. šim rāmim ir angļu valodai līdzīga stūre kāpsla bremzei. Mājaslapā www.retromoto.lv izlasīju, ka uzņēmums LATVELLO ražoja velosipēdu latvello britania. vai tas varētu būt latvello britānija. Es vēlos atjaunot šo velosipēdu. lūdzu padalieties ar informāciju par latvello velosipēdiem un fotogrāfijām. Vai šim mocim ir iespējams uzstādīt riteņus no veciem vācu velosipēdiem (man ir vairāki ar torpēdu rumbu) vai zināt, kurā gadā šis velosipēds ir ražots.
sveiki, velejos pajautat vai shis ramis varetu but erenpreisa jo nesmu dros. esmu salasijis detalas kas ir bijushas no vienas saimniecibas kura ir bijushi vairaki velosipedi tacu ramis ir ieguts no kaimina ;D paldies
Palīdziet identificēt velosipēdu un ražošanas gadu. dubulti numurēti, hromēti vairogi (vienkārši krāsoti), 76mm starp datu plāksnītes kniedēm. Rāmja numurs 7273351