Nav ko čakarēties, lai tādu meistarotu. Vieglāk ir nopirkt pa 11Ls jau gatavu. pats pirku Depo, bet cik tagad esmu bijis, tad vienmer tur stav tuksh un visas pistoles ir izpirktas. Laikam baigais pieprasuijums. Moci nosmilšoju un vēl joprojām ir lietojams. Galvenais, lai ir jaudīgs kompresors.
A kur tās smiti grābi un cik ilgā laikā tiki galā ar moci? Man vajag nosmilšot ne tikai moci, bet veselu autiņu, tāpēc labāka liekas doma par to bunduli ar smiltīm. Vienīgi interesē, kur un pa cik tās kvarca smiltis var dabūt.
Redz, bundulis ar smiltīm tev derēs tikai tajā gadījumā, ja kompresors to spēs pavilkt. Man kompresors ir tāds pašsvakāk un man ik pa laikam ir jāpārtrauc smilšošana, lai viņš sapumpē vajadzīgās atmosfēras. Kompresoram tad ir jābūt zvēram, lai varētu smilšot bez apstājas.
Un smiltis pirku Čiekurkalnā kur veikals "Nelss" jau izsijātas. Tur bija divi veidi, pirku smalkākās. Cena 5ls~50 litri.
Smiltis avr arī pats izsijāt, bet baigais čakars Un tās smiltis kas veikalā, laikam ir ar asākām šķautnēm un labāk, ātrāk smilšo.
Maiss pēc tilpuma ir tāds pats kā cementa maiss. Varētu būt kādi 30kg. Nezinu. Ar to vienu maisu rāmi nosmilšoju un vēl kādus sīkumus. Mocim nepietika. Diezgan ātri viņas iziet. var paklāt apakšā plēvi un smilšot atkārtoti.
Un tai pisole to bunduli var noskrūvēt un uzmaukt šļauciņu kuru savukārt ielikt pa taisno smilšu maisā un nebūs rokās jātur smags ugunsdzēšamais aparāts ar smiltīm.
Aizmirsu Kaut kur virs 8 bija. Bet nav jau tik svarīgi cik viņas tur, svarīgāk ir, lai viņš pēc iespējas ātrāk viņas sapumpē. Smilšošanai vajag sākot no min. 6 atmosfērām un uz augšu.
es dzīvo rūjienā 8)