Aizmirsi paroli?

urmis
16.Apr 2007
+
patīk
-
creature2 :
Valmieras raj, Selu pag.(pie rujienas). Brauc tik pakal, atdosu.

es dzīvo rūjienā 8)

normunc
17.Apr 2007
+
patīk
-
Nav ko čakarēties, lai tādu meistarotu. Vieglāk ir nopirkt pa 11Ls jau gatavu. pats pirku Depo, bet cik tagad esmu bijis, tad vienmer tur stav tuksh un visas pistoles ir izpirktas. Laikam baigais pieprasuijums. Moci nosmilšoju un vēl joprojām ir lietojams. Galvenais, lai ir jaudīgs kompresors.

http://photos.fotki.lv/photos/11/W0001303/000130245/000013024444_%23_2_%23_normunc.jpg

duuzis
17.Apr 2007
+
patīk
-
A kur tās smiti grābi un cik ilgā laikā tiki galā ar moci? Man vajag nosmilšot ne tikai moci, bet veselu autiņu, tāpēc labāka liekas doma par to bunduli ar smiltīm. Vienīgi interesē, kur un pa cik tās kvarca smiltis var dabūt.

normunc
17.Apr 2007
+
patīk
-
Redz, bundulis ar smiltīm tev derēs tikai tajā gadījumā, ja kompresors to spēs pavilkt. Man kompresors ir tāds pašsvakāk un man ik pa laikam ir jāpārtrauc smilšošana, lai viņš sapumpē vajadzīgās atmosfēras. Kompresoram tad ir jābūt zvēram, lai varētu smilšot bez apstājas.
Un smiltis pirku Čiekurkalnā kur veikals "Nelss" jau izsijātas. Tur bija divi veidi, pirku smalkākās. Cena 5ls~50 litri.

Smiltis avr arī pats izsijāt, bet baigais čakars :) Un tās smiltis kas veikalā, laikam ir ar asākām šķautnēm un labāk, ātrāk smilšo.

duuzis
17.Apr 2007
+
patīk
-
Kompresors man ir pamatīgs, par to var nesatraukties. Padsmit atmosfēras un hvz cik ražība un resīvers uz pusotra kubikmetra. Par to bēdu nav.

A cik daudz ar tiem 50 litriem nopūti? Un vai tie ir 50 litri, jeb 50 kg?

Pašam sijāt, nu i nafig. Tur jau ar spainīti nepietiek... :)

normunc
17.Apr 2007
+
patīk
-
Maiss pēc tilpuma ir tāds pats kā cementa maiss. Varētu būt kādi 30kg. Nezinu. Ar to vienu maisu rāmi nosmilšoju un vēl kādus sīkumus. Mocim nepietika. Diezgan ātri viņas iziet. var paklāt apakšā plēvi un smilšot atkārtoti.

Un tai pisole to bunduli var noskrūvēt un uzmaukt šļauciņu kuru savukārt ielikt pa taisno smilšu maisā un nebūs rokās jātur smags ugunsdzēšamais aparāts ar smiltīm.

duuzis
17.Apr 2007
+
patīk
-
Ugunsdzēšamais bundulis jau ar nav jātur rokās. To noliec stūrī lai jams tur stāv, šļauku klāt un lieta darīta. :)

Vairāk interesēja tas patēriņš. Un izskatās, ka man tās smiltis vajadzēs afigenna daudz. Visu moci jānopūš un veco SAABa kabriķi.

Vvz, ka tik nav vienkāršāk atdot večiem, kas to dara, iepiķot kāpostu un lai šie dara kas darāms. Ta jau manīs.

normunc
17.Apr 2007
+
patīk
-
Labāk iepiķo kāpostu pa pistoli un pamēģini pats pasmilšot. Tici man, iepatiksies :)

spridzeklis
17.Apr 2007
+
patīk
-
normuc> cik tev atmosfēras kompresoram?

normunc
17.Apr 2007
+
patīk
-
Aizmirsu :) Kaut kur virs 8 bija. Bet nav jau tik svarīgi cik viņas tur, svarīgāk ir, lai viņš pēc iespējas ātrāk viņas sapumpē. Smilšošanai vajag sākot no min. 6 atmosfērām un uz augšu.

duuzis
17.Apr 2007
+
patīk
-
Tikko biju būvmateriālu veikalā, kvarca smiltis 0.1-1 mm Ls 3.15 par 40 kg maisu. Paprovēšu kas tur sanāk.

otomars
17.Apr 2007
+
patīk
-
"duuzis" :
Ugunsdzēšamais bundulis jau ar nav jātur rokās. To noliec stūrī lai jams tur stāv, šļauku klāt un lieta darīta. :)

quote] kaadi zudumi struuklas jaudai,kameer gaiss smiltis pa Shlauku aizstumj,shlauka gan buus labi iztiiriita :good!: :D

tuch13
09.May 2007
+
patīk
-
Varbut kads grib nosmilshot manam mocim rami?

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā