Aizmirsi paroli?

mehanikis
16.Apr 2007
+
patīk
-
te ir tik pieprsītā sp shēma, vajadzētu saprast, ja ir jautajumi vērsieties pie manis,kaut kāda jau pieredze man ir.Pats no šīs shēmas uztaisīju,drusku palauzu galvu, uzlaboju, tikai tas nav paradīts rasējumā,īsi sakot tas aparāts jāpiedzen pēc saviem uzskatiem :macies:
http://photos.fotki.lv/photos/11/W0001369/000136802/000013680189_%23_2_%23_mehanikis.jpg
šo bildi es dabuju http://www.motoizh.ru/modules.php?name=News&file=article&sid=123 ja saprot krievu val. tad pavisam labi. :iesaku:

urmis
16.Apr 2007
+
patīk
-
http://bildez.lv/bildes/juicee/suudi/1176763000.jpg

atkal varēju izdarīt ko noderīgu :D

ripis
16.Apr 2007
+
patīk
-
Un kur tur trubā kādi caurumi?

mehanikis
16.Apr 2007
+
patīk
-
tur zem tā A burta,izdomā pats tieši kur taisīt izgriezumu, tikai negriez cauruli 2 daļās

urmis
16.Apr 2007
+
patīk
-
pašā augša un apakšā.

ripis
16.Apr 2007
+
patīk
-
Ienāca prātā ideja uztaisīt no sāniem skrūvi, kas iet uz caurumu kas izurbts trubā un tad varētu regulēt cik daudz smilšu padod

mehanikis
16.Apr 2007
+
patīk
-
var arī tā tev jau pūst, tūnē pēc saviem ieskatiem, bet zini ka daugavas smiltis nav īsti piemērotas, jo tās graudi ir dažādu izmēru un tas daudz ko ietekmē, esmu vēl dzirdējis ka var pūst arī ar sodu :idea:

ripis
16.Apr 2007
+
patīk
-
Dārgi ar sodu, nu vispirms jāsāk taisīt, bet vispirms vēl jawa jāsawed kārtībā! Tad tikai būs brīvas laiks

Krišjānis
16.Apr 2007
+
patīk
-
Kapēc nevar no Jūras malas savākt smiltiņas? :idea:

spridzeklis
16.Apr 2007
+
patīk
-
vo, vo, vasarā viņas ir feini ižžuvušas :)

Skolnieks
16.Apr 2007
+
patīk
-
M1M :
Kapēc nevar no Jūras malas savākt smiltiņas? :idea:

Iespējams, ka jūras smiltis ir sāļas, var lietot kvarca smiltis, jo tām ir graudi ir ar asām šķaultnēm, bet parastām ir apaļi graudi. Kvaca smiltis ir lielajos baltajos došinātājos un nopirkt arī var tikai nezinu kur.

mehanikis
16.Apr 2007
+
patīk
-
bet tik un tā es smiltis laukos uz krāsns žāvēju lai ir karstas un mitrums iztvaiko, jo no kondensāta var mesties rūsa utt :nezinu: būs slikti, bet redzēt var kad pūš smiltis tad ir tāda skaņa it kā būtu slapjas smiltis.

HE
16.Apr 2007
+
patīk
-
mehanikis :
bet tik un tā es smiltis laukos uz krāsns žāvēju lai ir karstas un mitrums iztvaiko, jo no kondensāta var mesties rūsa utt :nezinu: būs slikti, bet redzēt var kad pūš smiltis tad ir tāda skaņa it kā būtu slapjas smiltis.

kas tās par smiltīm ? pats saroc?

mehanikis
16.Apr 2007
+
patīk
-
vnk saraku daugavas krastā, bet tas nav labākais variants, labāk kvarca sniltis,vienāda izmēra graudus vajag

Krastinjsh
16.Apr 2007
+
patīk
-
Varu piedavat tos ugunsdzesamos bundulus. No krievu laikiem saglabajusies jauni, tuksi un vel iepakojuma.

ripis
16.Apr 2007
+
patīk
-
ja taisīšu tad domāju kur citur taisīt nevis bundulī. Vari jau kādu atdot! :)

mehanikis
16.Apr 2007
+
patīk
-
kurā pilsētā :oops:

ripis
16.Apr 2007
+
patīk
-
mehanikis :
kurā pilsētā :oops:
Alūksnē dzīvoju, taisīšu liepnā

Krastinjsh
16.Apr 2007
+
patīk
-
Valmieras raj, Selu pag.(pie rujienas). Brauc tik pakal, atdosu.

ripis
16.Apr 2007
+
patīk
-
Lābi, atsūti caur pastu

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā