Aizmirsi paroli?

semjonoff
31.Dec 2009
+
patīk
-
ja :
D-pilī, Liepājā, Rīgā, Valkā? :twisted:
Ko cepies? Latvija ir Rīga, pārējais tik bezmaksas pielikums. geek

oilmaster
31.Dec 2009
+
patīk
-
Rīga, Rīga!! :pioner:

ja
31.Dec 2009
+
patīk
-
sazinies ar mani priv. pastā.

M412
13.Jan 2010
+
patīk
-
Ritenim esmu spieķojis ne vienu reizi vien 2 dienas no vietas man nācās mocīties un ņemties, tad jau arī aizgāja, bet ir jabut pacietibai un man tā nebija, grūti gāja. bet kad aizgāja 40 min un rats gatavs ;)
Nu jā un mocis ir mocis un ritenis ritenis pats jau neriskētu moci spieķot.
Tad ''piemetu zem sevis vel divus riteņus'' un nu jau diezvai varētu saspieķot :D

elf
31.Mar 2010
+
patīk
-
Man šausmīgi nepatika spieķošana,bet ar šādu konduktoru to daru ar prieku.
Ja plāksne būtu no 10mm metāla ,tad pavisam būtu super.
Finieris lokās ja disks nav taisns,bet pieskrūvējot pie taisna galda ok.

http://content20-foto.inbox.lv/albums126030575/autoaluksne/Mail-Attachments/IMG-8671.sized.jpg
http://content20-foto.inbox.lv/albums126030589/autoaluksne/Mail-Attachments/IMG-8679.sized.jpg
http://content20-foto.inbox.lv/albums126030602/autoaluksne/Mail-Attachments/IMG-8674.sized.jpg

fire
31.Mar 2010
+
patīk
-
Uzmontē to visu uz kanalizācijas akas čuguna vāka - tad varēs pat diskus taisnot. Augstākai precizitātei vāku vajadzētu noslīpēt, kas visu procesu sadārdzinās.

umahers
31.Mar 2010
+
patīk
-
8) :ddd: Tā būtu baigā uzparikte :ddd:

i_edgars
31.Mar 2010
+ 0
patīk
- 1
KOlosāls konduktors! Es spieķoju bez nekā, sanāk drusku pačakarēties ar izlīdzināšanu.
Tak vot kur tie kanalizācijas vāki pazīd. :D

koko
27.Jul 2010
+
patīk
-
Kāds veikalos ir redzējis 4.5 ; 5.5 ; 6.5mm atslēdziņas? Latgalītē nav.

Skaabe
27.Jul 2010
+
patīk
-
Ja jau nav, noslīpē vnk mazākai atslēgai lieko pusmilimetru nost :roll:

koko
27.Jul 2010
+
patīk
-
Skaabe :
Ja jau nav, noslīpē vnk mazākai atslēgai lieko pusmilimetru nost :roll:

Ar 6mm atslēdziņu tā darīt varētu, bet mazākas par 6 arī neesmu redzējis. Baigi negribas citai atslēgai zāģēt galu nost, lai ar fleksi taisītu tos mērus no rokas.

Aigars
27.Jul 2010
+
patīk
-
Kas vainas maziņajām stellatslēgām? Katrā bodē būs arī "bērnu izmēra" modeļi.

Aldis
27.Jul 2010
+
patīk
-
Ja grib reāli atskrūvēt vai pievilkt spieķi , tad spieķatslēgai jabūt ļoti precīzai. Ar stellatslēgu , tas pasākums nedarbojas. Pārāk lielas brīvkustības. Rezultātā , spieķu galviņas būs nomuļātas un ārā metamas. Ir izmēģināti visādi varianti , tanī skaitā arī stellatslegas. Vislabāk spieķot ar muciņveidīgu spieķatslēgu . Iekšā kvadrāta caurums , sānos iezāģēta rieva lai var uzmaukt uz spieķa , pie pretēja sāna piemetināts stienītis aiz kā turēt un skrūvēt un tad vēl pēc izgatavošanas , viņa ir norūdīta. Aptuveni līdzīga konstrukcija tai , ar kuru , vecām automašīnām , skrūvē vaļā bremžu trubas. Vienreizējam pasākumam var izgatavot vienkāršāku , tādu kā te iepriekš minēja , no kādas vecas uzgriežņu atslēgas . No ķīnas ražojuma atslēgām vajadzētu izvairīties , tur no instrumentu tērauda , nau pat smakas. Griežot rievu ar fleksi , vajadzētu to darīt pamazām , savādāk metāls uzsils par daudz un atlaidīsies (paliks mīksts).

p.k.
01.Nov 2015
+ 1
patīk
- 0
Nedaudz aizdomājos par šo te tēmu:
Vai, skrūvējot kopā riteni, spieķu vītnes liek uz skrūvju līmi, vai tikai labāk sasmērēt ar kādu smēri?

Dalgo
01.Nov 2015
+ 1
patīk
- 0
Uzpilini kādu šmāķi un miers!

Krišjānis
02.Nov 2015
+
patīk
-
p.k. 1.Nov 2015 19:56

Nu skrūvju līme jau nu gan ir pēdējais ko smerēt virsū spieķiem! Tādas muļķības nedrīkst darīt nekādā gadījumā! Kā jau Dalgo saka, uzpilini eļļiņu uz spieķa un viss. Spieķu galviņas jau vaļā neskrūvējas. Vaļīgas tās paliek, ja stiepjas spieķi..

T-bone
02.Aug 2016
+
patīk
-
Ir kads, kas var parspiekot Iz Jupiter3 ratu? Spieki ir valiigi un visu laiku nenormali purina sturi! :)

Vilnis T
02.Aug 2016
+
patīk
-
Ved šurp to riteni,uztaisīšu.

1000000NT
02.Aug 2016
+
patīk
-
cik izmaksátu iespieķot Dnepras ratu, ja ir centrs un dandzis, bet spieķi un darbs no meistara?

Pēdējie ziņojumi Forumā