Aizmirsi paroli?

janka350
27.Mar 2010
+
patīk
-
Manā īpašumā nonāca stereo pastiprinātājs EĻEKTRON MODEĻ 104.
Un problēma ir tāda, ka pēkšņi šis pastiprinātājs sāka izdot ārā uz pusi klusāku skaņu, bez basiem un čirkstoņu. Pie vainas ir tieši pastiprinātājs,jo gan skaļruņus, gan skaņas avotu, gan visus vadus esmu mainījis. Jautāju tiem, kuri varbūt ir saskārušies ar šāda veida problēmu. Tā kā finanšu man ir maz, varbūt pats varēšu novērst problēmu, nemaksājot meistaram, ar Jūsu palīdzību protams.
(Atvainojos par krievu valodu.) :( [/url]

ursus
27.Mar 2010
+
patīk
-
hmmm,Panassonic AK-SA25 maksā labi,ja 10-20,-ls un tev ir prieks ņemties?

Esmu saglabājis plašu atkaņotāju un vēl šo to,bet kam pliku pastiprekli.

50sestais
27.Mar 2010
+
patīk
-
janka350 :
Manā īpašumā nonāca stereo pastiprinātājs EĻEKTRON MODEĻ 104.
Un problēma ir tāda, ka pēkšņi šis pastiprinātājs sāka izdot ārā uz pusi klusāku skaņu, bez basiem un čirkstoņu. Pie vainas ir tieši pastiprinātājs,jo gan skaļruņus, gan skaņas avotu, gan visus vadus esmu mainījis. Jautāju tiem, kuri varbūt ir saskārušies ar šāda veida problēmu. Tā kā finanšu man ir maz, varbūt pats varēšu novērst problēmu, nemaksājot meistaram, ar Jūsu palīdzību protams.
(Atvainojos par krievu valodu.) :( [/url]

Varu iedot viena paziņas kontaktus, kurš ķimerējas ap padomju aparatūru, gan jau par simbolisku samaksu savedīs kārtībā Tavu pastūzi. Ja vajag kontaktus raxti privātajās ziņās.

janka350
27.Mar 2010
+
patīk
-
Paldies, bet varbūt kāds tiešām zin, kas varētu būt par vainu.
Vai arī tur var būt 100 un 1 vaina? :(

ne
28.Mar 2010
+
patīk
-
iespejams kondensatori izzuvusi ... fonu nedod laukaaa baigo ?

i_edgars
28.Mar 2010
+
patīk
-
Vaina tur ir tikai viena!! kaut kur atkrita vai nav kārtīga kontakta masas vadam, tam pa kuru iet ieejošais signāls līdz pirmajam tranim vai mikrenej.
Simptomi - iespaidīgi klusāka skaņa, ir tikai spalgas augšas, kaut kas no vidiem, basu nav vispār. Čirkstoņa no tā ka tas kontakts tomēr mēģina izlaist kaut kādu skaņu.
Skaties ieejas štekeri! Iespējams ka ar adatu ir jāpalika kājas vai jāpārlodē masas vads. Ja ieejā ir Š-5 (pieckontaktu štekers), tad masas vads ir uzvidējās kājas.

ja
28.Mar 2010
+
patīk
-
var būt, ka defektācija subjektīva un mēs nevaram pareizi defektēt....

janka350
28.Mar 2010
+
patīk
-
Vēl varu pateikt, ka, piemēram, pieslēdzot skaņas avotu pastiprinātāja ieejā y-3, novēroju to, ka, pieskaroties pastiprinātāja korpusam (pat plastmasai) ar pirkstu, pa skaļruņiem nāk skaņa ''dzzzz" :D . Un pat sasitot plaukstas, pastiprinātājs reaģē un mainās skaņa. Kaut kas nereāls... :shock:

i_edgars
28.Mar 2010
+
patīk
-
Tas nav nekas nereāls! Tieši tādi simptomi ir par kuriem es augstāk rakstīju. Pie reizes, kad saremontēsi, tad atzīmē visām rozetēm kā tās bija ieslēgtas, bet pastiprinātāja rozeti ieslēdz apgriežot to par 180 grādiem.
Zemējuma krievu tehnikai nebija.

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā