Aizmirsi paroli?

jawinieks
24.Nov 2009
+
patīk
-
...vidēji pieaugs par 30%.
...tāpat šodien izskanējis priekšlikums būtiski palielināt nodevu par motocikliem, to palielinot no tagad esošajiem 3 latiem uz 100 latiem. ...

http://www.tvnet.lv/auto/zinas/online/article.php?id=4984322

nu ko veči par to sakāt? :cry:

[ri4a]
24.Nov 2009
+
patīk
-
Ja pienems to grozijumu par to 100 latu nodokli
tad ko darisim retro spekratu ipashnieki ?
ko nemsim nost no uzskaites un vedasim piekabes mo4us un tikai slegtos pasakumos vai?

semjonoff
24.Nov 2009
+
patīk
-
Es iesaku ignorēt tos smerdeļus. Man nevienam pļardakam nav ne nummuru ne dokumentu, ne man pašam A kategorijas tiesību
Lūdzu publiski neaicini uz likumpārkāpumiem !

zelch
24.Nov 2009
+
patīk
-
15ls gada. Nu bet vienalga 5x vairak! Normali tas nav! Kaut ko dzirdeju ka retro letak ,bet precizi nezinu.

Gints
24.Nov 2009
+
patīk
-
Kāds no retromoto ar būs šodien uz piketu,kas 10:00 notiksies pie MK? Cik lasiju, tad motociklisti būšot!

Aigars
24.Nov 2009
+
patīk
-
tvnet:
Tikko: Pie valdības ēkas nepieteiktā pasākumā pulcējas motociklistu, lai protestētu pret iecerēto transportlīdzekļu nodevas palielināšanu; policija izsaukusi papildspēkus

Kāpēc nevar protestu vietās kāds labvēlis pielikt vebkameras (vai kā viedajiem gribētos teikt - tīmekļa kameras)? :D

Vislielākais "vāks" gan ir šis:
"Nodeva turpmāk būs jāmaksā katru gadu neatkarīgi no tā, vai transportlīdzeklim tiks veikta valsts tehniskā apskate vai nē."

i_edgars
24.Nov 2009
+
patīk
-
Vispār ar močiem ir viens idiotisms! Gan ceļu nodoklis, gan apdrošināšana ir vienāda gan vecam sagabējušam 60. gadīgam Ižam, gan supebaikam ar ātruma ierobežotāju uz 300 km/st!
Pie kam taisās nodevu uzlikt tādu pat kā limuzīnu īpašniekiem!

i_edgars
24.Nov 2009
+
patīk
-
===
Likumprojekts ievieš jaunu izņēmumu - valsts nodeva nebūs jāmaksā par transportlīdzekļiem, kam reģistrēts vēsturiskā spēkrata statuss.
===
Kā to saprast un galvenais kā īstenot? Varbūt retro tehnika visa ir pieskaitāma kā vēsturiska?!!

Aigars
24.Nov 2009
+
patīk
-
"Vēlāk kāds no Valsts policijas darbiniekiem gāja ar motociklistiem bārties par viņu uz ietves novietotajiem spēkratiem, uz ko motociklisti atbildēja, kaitinot policistu ar citātiem no ceļu satiksmes noteikumiem." (c) LETA

Personiskā pieredze studentu protesta akcijā maijā (nez kāpēc neļāva iet pāri 3 joslu ielai uz sadalošo joslu) liecina, ka MK "apsargāt" dodas paši "attapīgākie un zinošākie" iekšlietu struktūras darbinieki...

fire
24.Nov 2009
+
patīk
-
i_edgars :
===
Likumprojekts ievieš jaunu izņēmumu - valsts nodeva nebūs jāmaksā par transportlīdzekļiem, kam reģistrēts vēsturiskā spēkrata statuss.
===
Kā to saprast un galvenais kā īstenot? Varbūt retro tehnika visa ir pieskaitāma kā vēsturiska?!!

Lasi 72. punktu šajos noteikumos: http://www.likumi.lv/doc.php?id=88052

retromotomans
24.Nov 2009
+
patīk
-
Es arī ar šausmām izlasīju un jūtu līdzi. Ja to likumu pieņems, mocis kļūs par ekskluzīvu lietu.

protektors3
24.Nov 2009
+ 0
patīk
- 1
Pieļauju ka šis viss tiek darīts lai padzītu latviešus no Latvijas, jo teritorija ir jāatbrīvo priekš bagātajiem ārzemniekiem- Latvija ir feinā vietā: nekādu zemestrīču, plūdu, vulkānizvirdumu, cunami vai kādas citas dabas kataklizmas... Principā Latvija ir ideāla vieta dzīvošanai... Viss jau velk uz to- algas apgrieza, darba vietas samazina, cenas paceļ, nodokļus palielina 2x, bet motocika ceļa nodoki palielina pat pa 30x... Uz ko tas velk- ka tik drīz mūs nenopērk kāda lielā valsts (es domāju ka tas varētu pat būt mūsu austrumu draugs "Vaņka")... Varu pilnīgi uzslavēt tos motociklistus... Vēl varu piebilst par to nodokli: no kā cilvēki maksās tos nodokļus, ja nav darba? Es pat nevaru iedomāties ar ko šis viss beigsies... :(

fire
24.Nov 2009
+
patīk
-
Pa radio ziņās teica, ka MK esot vienojušies par motocikla nodokli 50Ls gadā.

AivisG
24.Nov 2009 | Pēdējo reizi labots 21.Jan 2010 22:24; labots 1 reizi
+
patīk
-
Tātad sareģistrētajiem motocikliem dokumenti un jaunie numuri jānes uz CSDD un jānodod lai pieteiktu ka nepiedalsies satiksmē.

50sestais
24.Nov 2009
+
patīk
-
Man ar tas pats. Bet man tikai viens mocis ar LV dokumentiem :D
Cik noprotu tie 50 Ls ir mocim ar 1000cm3 un augstāk. Ižam tie sanāks 17,5 Ls, ņemot vērā ka par 1cm3 jāmaksā 0,05 Ls. Nu, bet tāpat nauda. Ja desmit moči tad vispār kosmoss :shock:
P.S. Cik maksā noņemt no uzskaites, ja kāds jau ir to darījis?

arvx
24.Nov 2009
+
patīk
-
Piekrītu AivisG :sveiks:
Domāju ka neesmu vienīgais jaunietis LV kas krāj latu pie lata lai nopirktu kārtīgu motociklu (šoreiz domāju ar to ārzemju). Te nu sastopos ar šādu nodokli un par ko- protams par superīgi bedrainiem ceļiem kurus tuvākajā piecgadē diez vai kāds labos :twisted:

i_edgars
24.Nov 2009
+
patīk
-
protektors3 :
Pieļauju ka šis viss tiek darīts lai padzītu latviešus no Latvijas, jo teritorija ir jāatbrīvo priekš bagātajiem ārzemniekiem- Latvija ir feinā vietā: nekādu zemestrīču, plūdu, vulkānizvirdumu, cunami vai kādas citas dabas kataklizmas... Es pat nevaru iedomāties ar ko šis viss beigsies... :(

Tu izteici pareizu domu!! Tas nav pieņēmums, bet gan visīstākā patiesība!! Ir "vajadzīgajiem" cilvēkiem krietni iemksāts, lai no Latvijas iznīdētu pilnīgi visu, kas piesārņo da jeb ko: ražôšanu, lauksaimniecību, zvejniecību, mežsaimniecību, utt., pie reizes iztīrot Latiju no kādām 2/3 to iedzīvotāju. Atstājot tikai sulaiņus.
Nu dikti gribās rietumniekiem paskatīt zaļu zālīti, un tauriņus, pie bauru tautas, kas gadsimtiem ir tikai klanījušies citu priekšā!
Vēlreiz atkārtoju - tas nav pieņēmums, bet dzīves īstenība, un viss norit pēc jau sen saskaņota plāna!
Rūpniecību jau nolīdzināja, zvejniecību tā pat... ar lauksaimniekim biku aizķeršanās sanāca, nu jau dikti sparīgi ķērās pie mežsaimniekiem. Pēc plāna pāsreiz kā reiz bija auto un moto.
Lai īpaši neviens nevēkšķētu izglītība tiek metodiski nīdēta ārā visos līmeņos sākot pat no bērnudārza.
Medicīna ar - vārgie apsprāgs un būs rietumniekiem brīva zona!!

Grauzejs
24.Nov 2009
+
patīk
-
arvx :
Piekrītu AivisG :sveiks:
Domāju ka neesmu vienīgais jaunietis LV kas krāj latu pie lata lai nopirktu kārtīgu motociklu (šoreiz domāju ar to ārzemju). Te nu sastopos ar šādu nodokli un par ko- protams par superīgi bedrainiem ceļiem kurus tuvākajā piecgadē diez vai kāds labos :twisted:

par ceļiem varu teikt tikai vienum, latvijā vēl ilgi neko neitaisīs, Tēvs strādāja vienā no divām lielākajām firmām, kas nodarbojas ar šādām lietām - "Binders", un tur jau tagad tā iet viss uz frunti, ka teju visi darbinieki atlaisti, un viss sākās ar to, ka valsts vispār nevienu kapeiku naudas nevarēja iedot ceļu remontam..

Pēdējie ziņojumi Forumā