Aizmirsi paroli?

ledene
21.Nov 2016
+
patīk
-
oi ...

Krišjānis
22.Nov 2016
+
patīk
-
šos produktus esmu lodējis, vismaz man problēmas nav bijušas, epksluatējas normāli. Iesaku, nopirkt tos var Jelgavā.

Muravejists
22.Nov 2016
+
patīk
-
ledene 21.Nov 2016 13:41
Dažadi Trošu lodējamie gali,

Nezinu...??? Var tikai brīnīties? Kā tādā kvalitātē vispār var nofotogrāfēt? Un vēl ievietot forumā? Un vēl reklamē savu preci!geek Ai-ai!

Māris P33
23.Nov 2016
+
patīk
-
Ļoti daudz dažādi galiņi, uzgalīši, trosītes un apvalki http://www.visser-tijhof.nl/page/visser-tijhof
Parasti no šiem kaut ko pērku tirgos, bet arī caur internetu esmu specifiskas un steidzamas lietas sūtījis. Svarīgākais zināt ko vajag, jo "Deltai gāzes trosīti" tur nesanāks pasūtīt.

BetaFlasher
26.Mar 2017
+
patīk
-
Vai Rīgā kaut kur ir iespējams nopirkt motociklu trošu apvalkus (uz metriem)?

Armands
26.Mar 2017
+
patīk
-
pie velosipēdistiem var dabūt apvalku un apvalka galiņus, domāju Latgalītes Jankam arī būs ko piedāvāt :)

vlDream
12.Nov 2019
+
patīk
-
Var but kāds zin kur var dabūt trosites apvalku ???

booo_kat
12.Nov 2019
+
patīk
-
Man Ižam sajūga trosi pēc vecās parauga uztaisīja Naits no Motoland Rīgā, Artilērijas ielā. Gan jau ka pie viņiem var dabūt arī pašu apvalku, galus utt.
Ja pietiek tievāka trose, velosipēda bremžu troses apvalks jebkurā velobodē.
Lai atbilde būtu precīza, vēlams norādīt, kas par trosi un kāds ir troses diametrs.

vlDream
12.Nov 2019
+
patīk
-
Tiek partaisits muravejs un trosite ir 2 mm un tagad garumu vajag ap 2m un apvalkam 1m un 80 cm .

bbarda
12.Nov 2019
+ 1
patīk
- 0
vlDream 12.Nov 2019 15:09
Tiek partaisits muravejs un trosite ir 2 mm un tagad garumu vajag ap 2m un apvalkam 1m un 80 cm .
Tadi paši apvalki tiek izmantoti metināšanas pusautumātu degļu kabeļos,garums no 2-4 metri. http://www.RetroMoto.lv/images/uploads/1573573751-vadikla.jpg

Janis.Iklavs
05.Jan 2021
+
patīk
-
Labdien, esmu apzvanījis lielākos moto veikalus Latvijā, bet visur viena un tā pati atbilde: atsevišķi trosi un tās apvalku iegādāties nevar, tādas lietas neviens netirgo :( Varbūt man kāds varētu pateikt, kur atsevišķi varētu iegādāties bremžu trosi ar apvalku šajā laik;a, kaad Covid ir noštopējis visu. Varbūt kāds zin no kāda analoga motocikla derētu bremžu trose vismaz priekšējām bremzēm? Man nepieciešama bremžu trose Iž jupiter 3 priekšējām bremzēm un blakusvāģim. Priekšējām bremzēm man vajag trosi 118cm ar apvalku 80 cm un blaķenei trose 158cm un apvalka garums 141cm

Vikings111
05.Jan 2021
+
patīk
-
Janis.Iklavs 5.Jan 2021 11:56

Troses garumu var koriģēt aptinot galu ar stiepli, tādā veidā pagarinot korpusu, vai arī, ja pārāk garš, var nogriezt troses apvalku vajadzīgajā garumā.

booo_kat
05.Jan 2021
+
patīk
-
Janis.Iklavs 5.Jan 2021 11:56
esmu apzvanījis lielākos moto veikalus Latvijā, bet visur viena un tā pati atbilde: atsevišķi trosi un tās apvalku iegādāties nevar, tādas lietas neviens netirgo

ride.lv skatos, ka tagad tirgo gan troses, gan apvalkus, gan vajadzīgos galus. Var nopirkt gan pa daļām, gan kā veselus komplektus. Atliek vien salodēt pašam.
https://www.ride.lv/dalas/troses-un-slaukas/venhill-troses-detalas/
Būtībā tev uz 1 trosi vajag 2x muciņas, 2x trompetes tipa nipeļus, kas der konkrētajā muciņā, trosi un apvalku.
No galvas neatceros un nav pa rokai ko pamērīt, cik mm troses un kādas muciņas ir Ižam, kā arī neatceros vai blakusvāģim abi gali bija vienādi, kā priekšējai bremzei, vai atšķīrās. No tā arī atkarāsies nepieciešamo sastāvdaļu kopums.
Te instrukcija kā salodēt:
https://www.liveabout.com/how-to-make-a-motorcycle-cable-743641

Otrs variants, ja negribas pašam darīt, ar izmēriem, vai vēl labāk paraugiem meklēt rokā motopower lietotāju Naits (darbojas Artilērijas ielā, Rīgā) un viņš uztaisīs. Numurs dabūnams tur pat.
Man viņš uztaisīja sajūga trosi Jupiteram, par paraugu ņemot vecās driskas, jo nebija pašam tajā brīdī laika ņemties un steidzīgi vajadzēja. Nav gan diez ko lēti, bet pilnīgi adekvāta cena, zinot cik pašas sastāvdaļas maksā + darbs.

ursus
10.Jan 2021
+
patīk
-
Ja nevajag apvalkus,perfektas troses ir DELVE veikalos.

un neņemt nerūsējošā tērauda troses-problēmas salodēt.

Muciņas ar skrūvi vari pamaklēt pie jawistiem(man arī ir),kaut kur vecās mētājas,jo liekot jaunu sajūga trosi...jauna ir komplektā. Neiespringstu ar glabāšanu.

P.S. sajūga trosi ar uzlodētu galviņu,TIKAI TROSI,tirgo jawa.lv (lētais variants),vai komplektā ar apvalkiem(dārgāks variants).

P.S. nu nezinu, pie Naita ir ļoti ok cenas,visam.

booo_kat
10.Jan 2021
+
patīk
-
ursus 10.Jan 2021 12:28
Muciņas ar skrūvi vari pamaklēt pie jawistiem(man arī ir),

Braucu vienu brīdi ar skrūvējamu sajūga troses galu, bet Ižam sajūgs smags, ilgāk par pāris mēnešiem netur. Gan jau zināmu daļu nospēlēja līko roku sindroms, daļu štruntīgas troses pašas pat sevi. :D

ursus 10.Jan 2021 12:28

P.S. nu nezinu, pie Naita ir ļoti ok cenas,visam.

Protams, kā jau teicu adekvāti.

ursus
10.Jan 2021 | Pēdējo reizi labots 10.Jan 2021 15:55; labots 1 reizi
+
patīk
-
ja IŽ am smags,ko lai es saku par JAWA 360(559),634...

ursus
10.Jan 2021
+
patīk
-
IŽ am vajadzētu būt tik pat vieglam kā 638(640) - pēc uzbūves.

booo_kat
10.Jan 2021
+
patīk
-
Nezinu, cik ir bijusi saskarsme ar Jawu, ir krietni vieglāks kā manam Jupiteram.
Šis protams, kārtējo reizi subjektīvi. Testu, kad stāv divi motocikli blakus, dabīgi ka neesmu taisījis.
Vislabāk gan jau pateiks tie, kam gan Iž, gan Jawa garāžā.

ursus
10.Jan 2021
+ 0
patīk
- 1
es iespamošu,pēdējo(?) reizi.

apskati HĒBEĻA profilu(izspiedēj rokas),JAWA ir LIELĀKS plecs (vieglāk izspiest) un otrādi.

bet trose turas...

P.S. DKW=IŽ. JAWA=WANDERER .KAS tos saista? ??????????????????????????????? AUDI ! 0000 !

par ko mēs puikas strīdamies :D kas labāks ? VW vai OOOO ? konceens tek viens :D

UN ŠKODA = JAWA mūsdienās... WAG grupa. un Škoda man ...patīk :P

Pēdējie ziņojumi Forumā