vēl viens pazīstams trosēm galus taisa no tērauda stienīša, izurbjot cilindra asij perpndikulāru caurumu , ar paplašinājumu. izver cauri trosi, uzbužina galu ( kā video) un iever caurumā tā, lai troses gals iegulstas paplašinājumā, tad aizlej ar alvu, pats saka, ka pat bagija bremzēm turot.
Es pats neskatoties internetā izdomāju vienkārši paņemt misiņā stienīti, nozāģēju vajadzīgajā garumā, ar urbi izurbu 0.8mm caurumu centrā, savēru visus apvalkus un spriegotājus uz troses, galā uzvēru to stienīti un skrūvspīlēs saspiedu ar mērkaķa spēku.
Šobrīd tur abām Deltām sajūgu, vienai gāzes trosi, minskas motoram sajūgu un gāzes trosi.
Mans variants nav tik laikietilpīgs
Deltai priekš karburatora izmantoju velosipēda atrumpārslēdzēja trosi, tai viens gals ideāli der karburātoram, otru galu nokniebu, uzspiedu to stienīti virsū un maucu dziesmā
Minskai jāpārtaisa sajūgam trose, sajūgs slīd ar visiem spriegotājiem atspriegotiem, ja nebūs slinkums ,salikšu bildes
neredzamo bremžu troses galu, kas ir zem vāka, esmu licis skrūvējamajā trosu savienojumā
pārgriezu uz pusēm, izvēru trosi turp un atpakaļ apkārt skrūvei, ( diezgan grūti lokās un neliels čakars dabūt renē), un savilku. bremzes tur, nekad nav izrauts.
1000000NT 3.Nov 2016 16:01 izver cauri trosi, uzbužina galu ( kā video) un iever caurumā tā, lai troses gals iegulstas paplašinājumā, tad aizlej ar alvu
Slikts stils ir tikai uzbužināt to troses galu. Vislabāk troses drātiņas atlocīt par 180 grādiem un pievienot tajā paplašinātājā tūtiņā. Tādējādi, nekādi nevarēs izraut ārā. Alva nekad neturēs neko, tīri mehāniski. Spēki ir lieli un alva ir mīksta.
Tāpēc alvas vietā, labāk lietot misiņu vai sudrabu. Sudrabs mani pagaidām nav pievīlis, ne uz mopēda, ne auto kabrio mehānisma spriegošanā (pastāvīga slodze pievelkot trosi ar skrūvi).
Jācer, ka tie piederumi un troses ir labākas kvalitātes kā bildes ja reklamē kādu preci tad vajag pacensties un to darīt kvalitatīvi jo citādi diez cik labs iespaids nerodas!