Aizmirsi paroli?

ursus
11.Jan 2011 | Pēdējo reizi labots 12.Jan 2011 19:11; labots 3 reizes
+ 1
patīk
- 1
es pat nezinu raudāt vai smieties,varbūt pie daktera aiziet :D
bildes:
http://content21-foto.inbox.lv/albums151038587/guntisbrg/634/IMG-2253.sized.jpg
http://content21-foto.inbox.lv/albums151038772/guntisbrg/634/IMG-2268.sized.jpg
http://content21-foto.inbox.lv/albums151038777/guntisbrg/634/IMG-2270.sized.jpg
sēdeklis ir,bet jāpāršuj.

Pieņemu līdzjutibas :twisted: ,vai apsveikumus :sveiks:

P.S. laba JAWA par godīgu cenu,1982 gadā dzimusi :)

oilmaster
11.Jan 2011 | Pēdējo reizi labots 11.Jan 2011 15:03; labots 1 reizi
+
patīk
-
urusus šodien satikts un runāts:D

kaadas līdzjūtības? apsveikumi!!!
:sveiks:

smukas tās 634 un vēl ar paīriem:love:

Ps. gaidam bildes, lai var novērtēt pirkumu

Ģirts
11.Jan 2011
+
patīk
-
Apsveicu!!!
634tās rullē :good!:
Gaidam bildes!!!
P.S.
Pie kuras 634 tiki?

ursus
11.Jan 2011
+ 0
patīk
- 1
satikts pats oilmaster,jaunajās telpās.
iepirktas:
1. dakšas gumijas gofras.
2.-o- gredzeni,uz -tāfeles- ap 18.000km,par cik interesē ,kas lācītim vēderā-jauni gredzeni neskādēs.
....un viss pagaidām.

hroms labs 4+,maz trūkst līdz jaunam(5).jākrāso bet ne šogad,šogad braukšu ar tādu kāda ir.
šogad Vjatka -elektron- pastāvēs,nebrauks.

riepas jaunas -Barum-,aizmugurē gan 3.25-18.

ja rīt nesnigs jānovērš šis tas(par ko ri4a) neslēpa,un...jāuzkurbulē. vajadzētu rūkt.

jo pirmkārt strādāšu pie savas JAWA 360.

AivisG
11.Jan 2011
+
patīk
-
Izskatās sakarīgs eksemplārs, nav šķūninga nomocīts, apsveicu!

ursus
11.Jan 2011
+ 0
patīk
- 1
šķjūnēts nav...izskatās tāds nekopts/apbružāts. bet cena/kvalitāte vnk perfekta.

Man jautājums zinātājiem vai aizmugurē kur beņķis nav uz leju nolocījusies(es 638 gan uzlocīju,gan amortizatoros biju iemetinājis 5cm),tā ka nezinu kā bija.

P.S. Aivi lasi P.M. :D un tu zini,kurš ir vainīgs :D :P

Krišjānis
11.Jan 2011
+
patīk
-
Nu ko var teikt - APSVEICU! Tā jau parasti ir - taisa kādu moci, zvērē sev, ka tādu darbu ottreiz nedarīs. UN VISS. ĀĶIS LŪPĀ!! - tā tas saucās :D Es arī neapstāšos pie 3 atjaunotiem dampjiem :D Labs, mocis, lai gan man ne p';arāk simpatizē ōranžīgās jawas, bet pa tādu naudu..... "nada braķ". Galvenais, lai rokas nenolaižas :)

AivisG
11.Jan 2011
+
patīk
-
ursus :
P.S. Aivi lasi P.M. :D un tu zini,kurš ir vainīgs :D :P

Tak zinaju jau bez PM kas par lietu. Vairāk nebija kur likt. Man viens čoms teica - ja gadījumā es kļūšu bagāts un atstāšu sievai labu mantojumu, viņa manu konteineru uzšaus kosmosā kopā ar garažas saturu, lai neindē jaunatni. :D

Aldis
12.Jan 2011
+
patīk
-
Es tak Gunti jau tev teicu , ja ar to saslimst , tad tas vairs nav ārstējams. Domāju , ka būs vēl moči . Nedod dievs , ja sāksi vēl ap vecajiem autiņiem krāmēties , tad ģimene mājās , badā sēdēs , visa nauda un brīvais laiks , aizies hobijā :D

[ri4a]
12.Jan 2011
+
patīk
-
Ursus vai ta jawa dzimusi 82 gada? ja mani atminja nevilj tad bij 84 gada dzimusi :D

ursus
12.Jan 2011
+ 0
patīk
- 1
pasē ir 1982. te vienu viļ atmiņa :D es pat atkal ielūkojos pasē -1982.

es nezinu kā tu viņu palaidi... apmēram mēnesi atpakaļās.Men tas uzdevums gandrīz likās neiespējams.

pirmkāt jau kurbulējot... nekas nav mainījies,par to būs atsevišķa tēma-spečukiem.

Aizmugures riepu uzpumpēt nevar,bet iestumt izdevās. uzpludinu-pielec parūc noslāpst. beigās strādā stabili bet uz viena cilindra(ģeneratora pusē). un šķauda nestrādājošais(pa reizei un klusē). Pēc minūtēm .... trim,sāk velties melni ! dūmi un šķaudot sāk strādāt. tālākais kā pasakā javar uzmīt uz kurbuļa lec no 1/2 apgrieziena.

aizdedze netika revidēta,atstāts tika kā ir.

Kāpēc kurbulis skrien riņķī ??????? bildes būs.

mistika,man nekas tāds nekad nav bijis,pat nezinu kam būtu kādreiz bijis.

ursus
12.Jan 2011
+ 0
patīk
- 1
1.-bardačoki- oriģināli kādā krāsā? es citu nespēju konstatēt,bet tā tak nav bijis?
http://content21-foto.inbox.lv/albums151038598/guntisbrg/634/IMG-2256.sized.jpg

2. aizmugure ir nolocījusies?

i_edgars
12.Jan 2011
+
patīk
-
1. nav oriģinālā. Krāsai jābūt tādai pat kā bākai.
2. Jā nolocīta. Tai caurulei ir jābūt pilnīgi taisnai.

ursus
12.Jan 2011
+ 0
patīk
- 1
Edgar PALDIES !

palīdzi vēlreiz,kurbulis -skrien -garām-. es atsevišķu topiku uzcepu,ja palīdzēsi dzēšu ārā. Šodien jau nomocījos.

neesmu nomainījis tikai kurbuļa asi -bet tās man ir no -360.

P.S. uz -tāfeles- 18.000 cilindri ir ņemti nost(redzams pēc blīves zem cilindriem). Gribu motoru izjaukt/salikt. nomainīt -kloķenes gultņus blīvslēgus- kamēr ziema. vajag?

ursus
12.Jan 2011
+ 0
patīk
- 1
izdevās palaist ,sāka strādāt arī otrs cilindrs. Motors gan bija silts. bet pieleca bez gāzes,vnk pieleca.

ir dzirdama tā pati dažas dienas atpakaļ analizetā čaukstēšana,bet var dzirdēt,ka arī aiizdedzes sistēma un sveces jārevidē:

neesmu kurbulējis,ne braucis ar JAWA,kopš ?1988(9) gada,kad pārdevu JAWA 638(līdzīgo 634).

[ri4a]
12.Jan 2011
+
patīk
-
par kurbuleshanu biju pishavis kaju :D
ja kaumulators ir uzladets visam jastrada perfekti ka mazsdrusku izladejas sak kautko viens cilindrs ta nekadigi stradat(ik pec reizes)

interesanti kas daras lacitim vedera :)
originalo sanu kastes iepreikshejais saimnieks bij vainu pazaudejis vai nu izmetis :( nacas piemeklet citus:D

zaika
12.Jan 2011
+
patīk
-
smuka, paveicās, ikdienai iegādājies īsāku skrūvgriezi :D veiksmi procesā!

Classic
12.Jan 2011
+
patīk
-
Kā es mīlu šo skaņu!

[ri4a]
12.Jan 2011
+
patīk
-
sheit paris bilzhas no pagajosha gada :D
http://foto.inbox.lv/sicis9d/29-12-2009

ursus
12.Jan 2011
+ 0
patīk
- 1
zaika :
smuka, paveicās, ikdienai iegādājies īsāku skrūvgriezi :D veiksmi procesā!

ir ir atslēga,bet kad biju šodien garažā,konstatēju ka viņa ir palikusi mājā :D

cilindram nebija nekāda sakara ar aķīti,tur bija kas cits. Jo 1.šķaudīja un 2. sākot strādāt nāca melni biezi dūmi -droši ka bija labi pārlējies,un ilgi bija stāvējusi.

būs labi-tie ir sīkumi.

Pēdējie ziņojumi Forumā