Aizmirsi paroli?

Ustinovs
21.Jan 2008
+
patīk
-
Nopikru pirms paris gadiem lietotu. 1984.gada. Motors kopš ražošanas nav aiztikts, vis orginals. Krāsojums gan nav orgināls. 8)
http://content5-foto.inbox.lv/albums57052257/ustinovs_r/Mana-chezeta-350/2007051414563622366.jpg
http://content5-foto.inbox.lv/albums57053239/ustinovs_r/21-01-2008/cc.jpg
http://content5-foto.inbox.lv/albums57053242/ustinovs_r/21-01-2008/ccc.jpg
http://content5-foto.inbox.lv/albums57053246/ustinovs_r/21-01-2008/cccc.jpg
Tā nu izskatās mans mocītis :)

Pielaboju virsrakstu. Mixx

ja
21.Jan 2008
+
patīk
-
tev līdz 2009. laiks resatavracijai, parocies resursos un uz priekšo,tad brauc uz salidojumiem

arvx
21.Jan 2008
+
patīk
-
noņem to bmw emblēmu no bardačokiem. Tā taču ir jawa nevis bmw!!

ritvars1990
21.Jan 2008
+
patīk
-
smuka jau....tikai noņem to bmw un tās uzlīmes vai arī tas ir krāsojums ?....tad bus labāk, vismaz man.. :good!:

i_edgars
21.Jan 2008
+
patīk
-
Ne tikai BMW bļamba, bet vadītāja kāpšļi ar ir no kaut kāda Voshoda, priekšējā riepa 3,50 x 18 no Iža nedara godu. Kaut kāda mistiska skrūves galva rēgojas no labā motora vāka. Vēl jau stūre ar ir pašlocīta - nav originālā. Aerogrāfija izskatās tīri labi. Tā vispār neslikts mocītis!
Ah ja un kur palika ķēdes sargs??

Kaibinjsh
21.Jan 2008
+
patīk
-
Izskatās pēc IŽa stūres. Bet tas jau ātrumu nemaina. Vienīgi glītāk izskatīsies ja tie regi nebūtu tik augsti pacelti.

Ustinovs
23.Jan 2008
+
patīk
-
Diemžēl ķēdes sargs tika ierauts starp kedi un vaku un tika saliekts tapec tā sarga nav un tika pašrocigi pielabots labais motora vaks.... Ķedes sargu neliku atpakaļ jo tas spēj radit tikai liekus draudus, janu atkal viņu ierauj, nakošaja reizē var nepaveikties un var sabojat kaut ko vairāk :)

daftte
23.Jan 2008
+
patīk
-
CZ un Jawaam ir identiski vienaadi motori ja?

Ustinovs
23.Jan 2008
+
patīk
-
Jā, tikai citiem modeļiem atškiras motora vaku formas, un cilindru ribu izvietojums un forma, bet struktūra ir tā pati.

daftte
24.Jan 2008
+
patīk
-
Kaapeec cilindros liek taadas takaa gumijas trubinjas?

Kaibinjsh
24.Jan 2008
+
patīk
-
Lai samazinātu cilindra ribu vibrāciju, kas rada lieku troksni.

i_edgars
24.Jan 2008
+
patīk
-
Javas un ČZeta motori atšķiras tikai un vienīgi ar aizmugures stiprinājuma platumu - pārējais ir absolūti identisks!!!
Ķēdes sargu var sabojāt tikai motociklists ar savu paviršo attieksmi, vai analfabētismu tehniskos jautājumos!
Ja ķēde ir par vaļīgu tā satinas vai ierauj ķēdes sargu!
Ķēde trūkst ja tā ir nepietiekami saeļļota un karst, par stingru nospriegota, par īsu (posmu skaitam ir jābūt pēc instrukcijas, jo ja ķēdi nevar nospriegot - nepietiek gājiena tā ir jāmaina!! nedrīkst izsist posmus), neatbilstoša ķēde (no Daugavpils ķēžu rūpnīcas ķēde labi ja 2 500 km iztur, kur originālā vismaz 10 000 km) vai zvaigznīšu zobu forma ir izdilusi (mazā jamaina ar katru ķēdi, lielā ar katru 3. ķēdi vai labāk ar katru 2. ķēdi... kā arī jāmaina ja zobs ir kļuvis ass).

Ustinovs
24.Jan 2008
+
patīk
-
ķēdes sargu salauza iepriekšējais saimnieks, no kura es nopirku jau ar salauztu ķēdes sargu, Un man nav nekadas vēlmes pirkt jaunu un likt atpakaļ virsū, jo es neuskatu ka tam butu obligāti jābūt uzliktam.

ja
24.Jan 2008
+
patīk
-
rūpnicas konstruktori gan uzskatīja ka vajag un man gribētos domāt ka muļķķi nav bijuši.

Ustinovs
07.Feb 2008
+
patīk
-
Nu es domaju ka ķēdes sargs ir domāts lai aizasrgatu ķēdi, lai taja neiemestu kadu akmeni braucot un lai neierautu aizmugurēja pasažiera platās bikses! Tas ka akmeni tur pa ķēdi braucot varetu iemest ir 1:1000, bet tiem kas brauc uz motocikla ir janesa normals apģērbs kas nav tik plats un liels, kā piemēram reperu bikses un t.m.l.

[ri4a]
07.Feb 2008
+
patīk
-
Ustinovs :
Nu es domaju ka ķēdes sargs ir domāts lai aizasrgatu ķēdi, lai taja neiemestu kadu akmeni braucot un lai neierautu aizmugurēja pasažiera platās bikses! Tas ka akmeni tur pa ķēdi braucot varetu iemest ir 1:1000, bet tiem kas brauc uz motocikla ir janesa normals apģērbs kas nav tik plats un liels, kā piemēram reperu bikses un t.m.l.

tas ir lai kede netiktu putekli un citi mes_i lai kede kalpotu ilgak! :macies:

Ustinovs
07.Feb 2008
+
patīk
-
Nekas nopirkšu jaunu ķedi kad ši būs nelietojama :good!:

[ri4a]
07.Feb 2008
+
patīk
-