Aizmirsi paroli?

ja
30.Nov 2010
+
patīk
-
šeit ievietojam ziņas par neuzticamiem detaļu piegādātājiem un blefotājiem. Iesaku neapspriest bezgalīgi, jo tad ,,kartotēka,,būs nepārskatāma.

AAARIS
30.Nov 2010
+
patīk
-
Puisis, kas pazīstams kā Agrēns Blūms, e-pasts jogimen@inbox.lv, telefons 27187241. Dzīvojās pa Talsu pusi. Iespējamais retromoto segvārds: Jogijs.
Īpašas pazīmes: netur vārdu

koko
30.Nov 2010
+
patīk
-
Kaspars, it kā esot no Balviem. Bija satikts Ikšķilē un vēlāk bij gatavs pirkt detaļas par pieklājīgu naudu, lūdza pierezervēt, bet pēc mēneša tā arī nesavācis, vispār neatbildēja. Tā teikt pazuda.
26425960 un romanchii@inbox.lv

Ventiņš
30.Nov 2010
+ 3
patīk
- 0
RITVARS ZĀLĪTIS (Retromoto segvārds - R..Z ) dzimis 25 janvārī 1993 gadā, Jēkabpils iedzīvotājs! Ar priekšapmaksu tirgo neesošas detaļas! Ap stūri apvestas vairākas personas!

ja
27.Jan 2011
+
patīk
-
par lietotāju Ford:

sūdzība :
.........bet teikt, ka detaļa priekš tevis aizrunāta, a pēc tam to ne tikai pārdot citam (pa lielāku cenu?), bet arī necelt telefona klausuli un neatbildēt uz PM (brauciens uz Talsiem - sanāca bez detaļām) - nav sevišķi labi.
Augstāk minētais jāņem vērā, ja plānojat kaut ko pirkt no šī pārdevēja

Ford atbilde :

man ir 3 SIM kartes, bet telefons tikai viens, paretam es viņas pamainu lai kredīts neaiziet zudumā.PM neatbildu, jo reti ieeju šeit un pēdēja laikā nav necik laika......

no manis:

saņēmu sūdzību, ka pats Ford (esot kolekcionārs ar pilnu mopēdu kolekciju, visi ar dokumentiem) atradis cilvēku,'potensiālo pircēju. Telefoniski tam piedāvājis daudz mopēdus un to rezerves daļas, esot pārpalikumus no kolekcijas. Bet..... tagad izvairās no tikšanās, neatbild uz zvaniem, maina numurus, ļoti aizņemts, neesot laika....

ford
28.Jan 2011
+
patīk
-
Ja, tā nu gan nav patiesība, kāda gan man tur mopēdu kolekcija, turklāt man nevienam mopēdam nav dokumentu!Tās nu gan ir muļķības , nezinu kurš jums to ir sastāstījis, varbūt jaucat ar kādu citu no Talsu puses?Zinu sludinājumu, kur pārdod ļoti daudz motociklus un mopēdus Talsu rajonā, kad visu sarunājot vairāk neceļ klausuli, man atbrauca pirkt K-175 detaļas un prasīja arī par to zelli, vai nezinot kas te tuvumā kur dzīvo, bet man par to nav ne jausmas!

Sbech
28.Jan 2011
+
patīk
-
No otrā piegājiena :) no Ford nopirku detaļiņas. Loģistikas problēmu dēļ (ne no ford atkarīgo) detaļas pagaidām dzīvē neredzēju, aizbrauca pagaidām uz Ventspili, bet fakts kā tāds - var pirkt, un satikt, cilvēks eksistējošs, telefonu, ja pirms tam sarunāts iekš PM, ceļ.

Ja nav sarunāts - telefons trāpās atslēgts, interesantā veidā arī SMS neaiziet. :(

Andrejs.Litvinenko
28.Jan 2011
+
patīk
-
Ir tiešām, tā kā Ford saka, Talsos ir viens uzņēmīgs kolekcionārs, pašam 30moči+vel visadi izrakumi. Pagajušo gad ar draugu braucām pirkt mopēdu ar dokumentiem, viss tika aizrunāts, noteikta diena. Beigās necēla un bija tikai ekskursijas brauciens. Šogad braucām ar citu retroatkarīgo, arī sarunājām, necēla pusdienu, beigās zvanot no cita tel pacēla. Apskatījām, cilvēks sarunāja ka ņem moto tehniku, un ta ari cik zinu ar galiem, ne sazvanīt, ne atrast. Ford savukārt, sazvanit grūtāk, bet viss pozitivi un pasakas nestasta.

normal_puika
09.Mar 2011 | Pēdējo reizi labots 10.Nov 2011 09:52; labots 2 reizes
+
patīk
-
Tomēr ielikšu kartotēkā R...Z
kā tur nebūtu, naudu samaksāju, pagāja mēnesis, savu detaļu nesaņēmu.
Sarunājām caur pastu!
Uz jautājumu uzrādīt čeka foto, atbilde: "nekādu čeku nedeva".
Par pasta adresi vispār noklusēts.

Latvijā uzticams pasts, nekad problēmu nebija!
Ja detaļu dabūšu, atvainošos un tekstu izdzēsīšu.

jonsss
09.Mar 2011
+ 1
patīk
- 0
R..Z vajadzētu vispār liegt pieeju retromoto.lv, vismaz tirgoties šeit viņam noteikti vajadzētu liegt iespēju!

jamba
11.Mar 2011
+
patīk
-
ja tas tiesa piekritu augsup minetajam tekstam,mani ari gribeja apsmaukt tas pats RITVARS ZALITIS,problema tada ka gribeja notirgot mopeda klokeni pa 15ls,tas jau nekas bet ,kad paprasiju bildi lai atsuta uz e-pastu sis man atrakstijs vestuli ka bilzu nav,nu un talak viss skaidrs,detalu nav!!

šarkovs
09.Nov 2011
+
patīk
-
sveiki visiem!esu kartejais,kas iekritis RITVARA ZALISA lamatas,pirku no vina itka cz 250 virzuli,bet kad sanemu sutijumu,cz virzula vieta beigts minskas virzulis.protams puisits jau dikti mak attaisnoties.pirms si gadijuma nebiju vel seit pieregistrejies,saku meklet interneta zinas par so cilveku un uzduros jusu tekstam.taka vispar doma rit iet uz policiju un iesniegt zinojumu,ta pacakareta nauda man nav tik svariga cik kartigi sodit so cilveku,citadi vins neapstasies un bus vel daudz citu upuru.ko jus vel varetu ieteikt darit?varbut saliekam galvas kopa?

normal_puika
10.Nov 2011
+
patīk
-
Citāts :
Tomēr ielikšu kartotēkā R...Z
kā tur nebūtu, naudu samaksāju, pagāja mēnesis, savu detaļu nesaņēmu.
Sarunājām caur pastu!
Uz jautājumu uzrādīt čeka foto, atbilde: "nekādu čeku nedeva".
Par pasta adresi vispār noklusēts.

Latvijā uzticams pasts, nekad problēmu nebija!
Ja detaļu dabūšu, atvainošos un tekstu izdzēsīšu.

Naudu atgrieza, neatvainošos... geek
atdot negribēja)

šarkovs
10.Nov 2011
+
patīk
-
nu tad tev paveicas.

rubikis95e
13.Nov 2011
+
patīk
-
mani apkrapa kristaps tukišs!

sarunajam kad mopedu rez,dalas pardosim pa 15 ls!

beigas sarunajam kad mainam pret telefonu!

pec menesa zvana un prasa 70 ls!

neko darit,bija vien jadot!

ko ta es vareju izdarit!

vins teica kad visas rez.dalas mazlietotas!

izradijas visas nojatas un nelietojamas!

Lapa 1 no 1

Pēdējie ziņojumi Forumā