Aizmirsi paroli?

kustik
24.Nov 2009
+
patīk
-
es te nesen iztaisiju ar savam rokam tadu ka mazu mini moci bet lieta tada ka visu rami sametinaju pats un taja ieliku iza motoru bet uz ramja nav nekadu numuru. man intrese ir kada iespeja to registret? :(

Gints
24.Nov 2009
+ 1
patīk
- 0
Nē, NAV! Paštaisītu tehniku LV nav iespējams reģistrēt!

speedy220
24.Nov 2009
+
patīk
-
esmu dzirdējis, ka tuvākais ir Lietuvā to var izdarīt

kustik
24.Nov 2009
+
patīk
-
nu zel ka nav latvija :cry: nu laikam naksies pagaidam ta iztikt

speedy220
24.Nov 2009
+
patīk
-
interesanti - vai pastaisīts mocis skaitās kā transportlīdzeklis, piemēram dažādu CSN pārkāpumu gadījumā, piem. - pārkāpjot atļauto ātrumu vai par braukšanu bez ķiveres!??! :D

fire
24.Nov 2009
+ 1
patīk
- 0
Kāpēc nē? Tikai jāsavāc kaudze papīru, kas izmaksās 10x dārgāk nekā mopēds. Šajos noteikumos 37. punkts: http://www.likumi.lv/doc.php?id=88052.
Ņem vērā, ka, lai saņemtu rāmja atbilstības sertifikātu, ekspertīzei būs jāiesniedz rāmja stiprības aprēķins. Tavu paša aprēķinu uz nošmulētas rūtiņu lapas neviens pretī neņems. Ja šo jautājumu gribi risināt nopietni un attiecīgi maksāt, pakonsultējies ar RTU Transpotra fakultātes kadriem. Esmu dzirdējis, ka viņu aprēķinus atbilstības novērtētāji akceptē. Ja esi uztaisījis kārtējo kolhozu, ar kādiem ir pilns ss.lv, tad neuzdod šādus jautājumus.

kustik
24.Nov 2009
+ 2
patīk
- 0
patiesiba esmu uztaisijis normalu dampiti sakuma gribeju paakstities un ielikt mini mopeda rami iza motoru bet aizgaju azarta nu saku veidot to diezgan nopietni bet nu ka es saprotu ka tas man izmaksas normalu summu tapec pagaidam ar to braukasu pa laukiem bat kad bus kautka labak ar finansem tad ari registresu paldies par info :good!:

Grauzejs
24.Nov 2009
+
patīk
-
varbūt ir iespēja redzēt viņu? :)

karo
15.Nov 2011
+
patīk
-
bet interesanti vai ir iespējams piereģistrēt paštaisītu kvadraciklu,un to piereģistrēt kā traktortehniku?vai piemēram ir iespēja dabūt pašgatavotam kvadrim kautvai zaļo numuru jo cik saprotu policija ieraugot ka manam transporta līdzeklim nav vispār nekāda numura var mani apturēt pat mežāgeek

ja
15.Nov 2011
+
patīk
-
nu izlasi tak fire rakstīto!

zelch
15.Nov 2011 | Pēdējo reizi labots 15.Nov 2011 20:54; labots 1 reizi
+
patīk
-
Lielakajai dalai kvadru nav nekadas registracijas un neviens vairuma gadijumu i netaisas neko tur mainit. Pa savu zemi vari braukt ar ko vien velies!

Motopetka
15.Nov 2011
+
patīk
-
Nu labāk tad es nopērku ar visiem papīriem un neizmetu kaudzi naudas un nebojāju savus nervus ar paštaisītu dampja reģistrēšanu.

zelch
15.Nov 2011
+
patīk
-
Motopetka :
Nu labāk tad es nopērku ar visiem papīriem un neizmetu kaudzi naudas un nebojāju savus nervus ar paštaisītu dampja reģistrēšanu.

Nu tad dari tā!

karo
16.Nov 2011
+
patīk
-
ja :
ja :
nu izlasi tak fire rakstīto
nu es jau izlasīju un jau pašā pirmajā punktā sapratu ka viss kas tur rakstīts man neder. 2. Noteikumi neattiecas uz traktortehnikas un tās piekabju, tramvaju un trolejbusu, kā arī tādu transportlīdzekļu reģistrācijas kārtību, kuru tips nav minēts valsts standartā LVS 87:1997/AC:2005 "Transportlīdzekļu tipi un to definīcijas". es taču man liekās rakstīju ka gribu braucamo reģistrēt kā traktortehniku.

otomars
16.Nov 2011
+
patīk
-
pashbuuveetos traktorus regjistreet aizliedza jau Repshes laikos x-(

JanisLacis
16.Jan 2020
+
patīk
-
https://likumi.lv/doc.php?id=92907
Sajos noteikumos viss ir labi aprakstits!!! Moci driks parbuvet, ieverojot vnk lietas:) Galvenais-nelikt neko pasizgatavotu! Sanak, ka drikst likt citas markas dzineju, sturi, lampas utt,,, ka teicu-galvenais, lai visas detalas ir originalas(drikst but no citas markas vai modela).

karo
18.Jan 2020
+
patīk
-
tas kas tur rakstīts kautkā spēcīgi atšķirās no reālās situācijas.tepat man kolēģis jau kuro gadu iet skati ar motociklu kuram ir paštaisīti izpūtēji.sanāk ja var iziet TA tad viss ir kārtībā?!

Zirnis
18.Jan 2020
+
patīk
-
Neviens parastajā skatē neklups tev virsū kāpēc tev pagājšgad bija savādāks izpūtējs. Nesalīdzina taču ar bildi kāds bija pagājšreiz. Ja ies uz numuru salīdzināšanu, tad gan katru gaismu slēdzīti izurķēs.

booo_kat
19.Jan 2020
+
patīk
-
Neesmu mocim gājis numuru salīdzināšanu, kur nu vēl, ja no veciem numuriem jādabū jaunie, bet auto tas notiek ļoti virspusēji, salīdzina vai rāmī iesistais numurs sakrīt ar tehpasē esošo un apiet apkārt un salonā apskatās vai nekas būtisks netrūkst

Difers
19.Jan 2020
+
patīk
-
Nevajag izdomāt pašiem savus noteikumus.
Nummuru salīdzināšanas mērķis ir salīdzināt vai agregāts atbilst reģistrācijas dokumentos norādītajam. Nummuri, krāsa, dzinēja veids, sēdvietu skaits un ja iespējams pārbūves, gāzes iekārtas un t.m.l.
Savukārt tehniskajā apskatē pārbauda transportlīdzekļa atbilstību tehniskajām prasībām. Šie noteikumi ir publiski pieejami. likumi.lv
Par pašigatavotu izpūtēju patiešām ,pēc noteikumiem, pienākas 3. vērtējums. Taču ja tas pilda funkciju un krasi neatšķiras no orģinālās konstrukcijas, tad tas netiek vērtēts.

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā