viss pasākums bija ok! dalībnieku ar mopiņiem daudz ,pat nebiju gaidījis ka būs tik daudz !!!
slikti vienīgi ka līdz pēdējam brīdim ,pat dalībnieki nezināja pa kādu maršrutu būs jābrauc ,viens ar karogu leca priekšā un rādīja kur braukt ,tāpēc ari nevarēju izvēlēties vietu kur labāk būtu skatīties to mopiņu gonku :roll:
te būs dažas bildes ,vēlāk būs vēl ....
http://foto.inbox.lv/retro73/vaidavas-kauss
Gonka bija ļoti grūta, mopēds pa tādiem dubļiem nemaz nevilka un slīdēja arī tā, ka knapi kaut ko var izdarīt. Kaut kādus 70% no trases nācās stumt vai mīties ar pedāļiem. Slodze bija nežēlīga. Pats nemaz nezinu kā man tas sanāca, bet četrus apļus pievarēju.
Kaut kad pa Bez tabu rādīs, es arī sniedzu interviju. Un pa LTV7 kaut kāda 20. jūlijā rādīs visu vaidavas kausa sacensību.
kur vel labaku pasakumu vel nebuju iedomajies ka tik daudz dalibnieku ir drosmes pilni mesties tajas auzas un dublos kas tur mus sagaidija, vienigais tiesham vareja kaut vienu apli iziet ar kajam jo nevareja saprast kur isti bus pagrieziens un aiz tramliniem jau zinaja tikai vietejie kas tur ir sagaidams...
bet man patika un brauksim vel nakoshreis ar lielaku sastavu...
:ddd: