Sveiki moto entuziasti.
Man ir ķibele ar motocikla dokumentiem.
Kādus 10 gadus atpakaļ no kaimiņu večuka nopirku IŽ-56K. Tā kā biju jauns un dumš, saimnieks man nedeva dokumentus. Vizinājos tā pat ar domu-gan jau kādu dienu pieskriešu un sarunāšu braucamo pārrakstīt.
Diemžēl, laika zobs nevienu nežēlo un večuks nomira. Vairākas reizes mēģināju ar večuka radiniekiem sarunāt atgūt dokumentus. Kaut pa papildus samaksu. Bet, diemžēl, kā jau lauku mājās mēdz gadīties, dokumenti pazuduši. Visdrīzāk iekurināta krāsns.
Tāds nu stāsts īsumā.
Jautājums.
Vaj ir kāda iespēja caur CSDD vaj citām iestādēm atjaunot dokumentus. Kaut ar bijušā īpašnieka tuvākajiem radiem kā galvotājiem?
Ja kādam ir ieteikumi lūdzu rakstiet forumā vaj uz e-pastu armandsm82@gmail.com
Jau iepriekš paldies par atsauksmēm un ieteikumiem.
Laj labi ripo.
Armandssss
Aizvedot moci uz CSDD, veiks numuru salīdzināšanu, pēc kuras atradīs reālo pēdējo datēto īpašnieku (ja mocim virsū būs vecā numurzīme). Tālākais ir mantojuma formēšanas jautājums... notāri utt. to juridisko pusi nemācēšu pastāstīt, zinu tikai to, ka parasti tā ir epopeja uz gadu - pusotru un latu laikos prasīja ap 200Ls
Ja ir mantinieki tad pie notāra jākārto mantojuma piederība. Sludinājums Latvijas Vēstnesī,,pēc 3 mēnešiem un 10 darba dienām,ja vēl kāds nav pieteicies uz mantojumu,saņem mantojuma apliecinājumu un var kārtot visas formalitātes.Izmaksas precīzāk var uzzināt pie notāra,atkarīgas no mantojuma vērtības.
Man ir ķibele ar motocikla dokumentiem.
Kādus 10 gadus atpakaļ no kaimiņu večuka nopirku IŽ-56K. Tā kā biju jauns un dumš, saimnieks man nedeva dokumentus. Vizinājos tā pat ar domu-gan jau kādu dienu pieskriešu un sarunāšu braucamo pārrakstīt.
Diemžēl, laika zobs nevienu nežēlo un večuks nomira. Vairākas reizes mēģināju ar večuka radiniekiem sarunāt atgūt dokumentus. Kaut pa papildus samaksu. Bet, diemžēl, kā jau lauku mājās mēdz gadīties, dokumenti pazuduši. Visdrīzāk iekurināta krāsns.
Tāds nu stāsts īsumā.
Jautājums.
Vaj ir kāda iespēja caur CSDD vaj citām iestādēm atjaunot dokumentus. Kaut ar bijušā īpašnieka tuvākajiem radiem kā galvotājiem?
Ja kādam ir ieteikumi lūdzu rakstiet forumā vaj uz e-pastu armandsm82@gmail.com
Jau iepriekš paldies par atsauksmēm un ieteikumiem.
Laj labi ripo.
Armandssss