Aizmirsi paroli?

normunc
20.May 2007
+
patīk
-
Varbūt kāds varētu ieteikt kādu zināmu un sakarīgu meistaru kurš ņemās ar metināšanas darbiem?

Nekas liels nav jāmetina, tikai visādi sīkumi.

http://photos.fotki.lv/photos/12/W0001421/000142040/000014203953_%23_2_%23_normuncc.jpg

ripis
20.May 2007
+ 1
patīk
- 0
Alūksnē 5 m no manas garāžas ir metinātājs.

Kaibinjsh
21.May 2007
+
patīk
-
Pie manis rūpnīcā ir 2 ražotnes un katrā pa metinātāju iecirknim ;)

Aigars
14.Mar 2010
+
patīk
-
Varbūt kādam ir zināms kāds sakarīgs metinātājs (vēlams - ne slāvs un ne metējs) Jelgavā vai apkārtnē? Domājams, ka der arī Dobele vai kāds Rīgas nostūris. Vajag trīs lietiņas moto rāmim izdarīt.

Sīlis
14.Mar 2010
+
patīk
-
Aigars :
Varbūt kādam ir zināms kāds sakarīgs metinātājs (vēlams - ne slāvs un ne metējs) Jelgavā vai apkārtnē? Domājams, ka der arī Dobele vai kāds Rīgas nostūris. Vajag trīs lietiņas moto rāmim izdarīt.

Aigar,Tavs teksts mani iedvesmoja ko nebūt uzrakstīt!Vai Tu domā, ka slāvs metina sūdīgāk kā īstens letiņš? Vai arī Tu viņam nevari izskaidrot savu vajadzību? P.S. Iesaistījos bezjēdzīgā diskusijā...

Sīlis
14.Mar 2010
+
patīk
-
normunc :
Varbūt kāds varētu ieteikt kādu zināmu un sakarīgu meistaru kurš ņemās ar metināšanas darbiem?

Nekas liels nav jāmetina, tikai visādi sīkumi.

http://photos.fotki.lv/photos/12/W0001421/000142040/000014203953_%23_2_%23_normuncc.jpg

Sameklē mani Alūksnē-sametināšu.

Andris_Z
14.Mar 2010
+ 1
patīk
- 0
Metināšana ir smalka lieta, tā ir māksla, pieredze, ZINĀŠANAS un veiksme. Kādreiz, kad vajadzēja metināt pirmajiem bobsleja bobiem rāmi, tikai viens to varēja metinātājs.
Parasti metinātāji sevi uzskata sevi par baigiem meistariem, bet ļoti iespējams ka tā nav. Jāzin daudz teorijas, ja to nezin, tad nu švakāk, tur jābūt ar inženiera redzes skatījumu uz to darbu. Tāpēc skepsei un šaubām ir zināms pamats. Tāpēc piekrītu Aigaram.

ne
14.Mar 2010
+
patīk
-
ja ir intrese varu vienu ieteikt vins NA metina fermas loti labs metinatajs metina visos iespejamos veidos un kvalitate tiesam :good!: un par cenam ari var vienoties

Sīlis
14.Mar 2010
+
patīk
-
Andris_Z :
Metināšana ir smalka lieta, tā ir māksla, pieredze, ZINĀŠANAS un veiksme. Kādreiz, kad vajadzēja metināt pirmajiem bobsleja bobiem rāmi, tikai viens to varēja metinātājs.
Parasti metinātāji sevi uzskata sevi par baigiem meistariem, bet ļoti iespējams ka tā nav. Jāzin daudz teorijas, ja to nezin, tad nu švakāk, tur jābūt ar inženiera redzes skatījumu uz to darbu. Tāpēc skepsei un šaubām ir zināms pamats. Tāpēc piekrītu Aigaram.

Andri!Neesmu ne metinātājs,kur nu vēl meistars... Jo-meistars tikai kuilis un fotogrāfs-taisa dučiem un vienādus. :D Tas,ko raksti-tiesa,bet uzskatu,ka Aigaram īsti nav taisnība.Diemžēl.Kā jau rakstīju-diskusija bezjēdzīga...

Aigars
14.Mar 2010
+
patīk
-
Piezīme - slāvs neiet pie sirds, jo mums būtu valodas barjera. Esmu pie tās paaudzes daļas, kas saprot, bet nerunā. :pioner:
Tiesa, nenoliegšu, ka ir antipātijas pret lentīšu nēsātājiem un karogu spraudējiem...

Jebkurā gadījumā - metinātāju joprojām meklēju. :)

Sīlis
14.Mar 2010
+
patīk
-
Aigars :
Piezīme - slāvs neiet pie sirds, jo mums būtu valodas barjera. Esmu pie tās paaudzes daļas, kas saprot, bet nerunā. :pioner:
Tiesa, nenoliegšu, ka ir antipātijas pret lentīšu nēsātājiem un karogu spraudējiem...

Nejauc nu vilnu ar medu! Runa ne par lentītēm,bet par amatniekiem...Mēģināšu spārnoto slāvu teicienu latviski-katrā saimē savs tizlenis. Ceru,saprati!
Tā kā esmu Alūksnē,palīdzēt nevarēšu.Lai veicas!

Sīlis
14.Mar 2010
+
patīk
-
Varbūt pazīsti Jelgavā Autodakteri? Domāju,viņš neatteiks palīdzēt,kaut ar padomu.

ne
15.Mar 2010
+
patīk
-
vispar sii ir pilnigi bezjedziga diskusija :D uzzvani 1188 un tev ieteiks to metinataju ko tu te peries :D

Skaabe
15.Mar 2010
+
patīk
-
Sīlis :
Aigars :

Nejauc nu vilnu ar medu! Runa ne par lentītēm,bet par amatniekiem...Mēģināšu spārnoto slāvu teicienu latviski-katrā saimē savs tizlenis. Ceru,saprati!
Tā kā esmu Alūksnē,palīdzēt nevarēšu.Lai veicas!

Ļoti labi izsaka frāze : ''valodas barjera'' - nu kāda velna pēc, man Latvijā, ja pašam kko vajag jāskaidro kādam krieviski(da jebkurā svešvalodā) ? geek

Un par tām amatnieku būšanām - ja tev pret cilvēku ir antipātijas, šaubos, ka uzticēsi tādam kādu darbiņu :sveiks: .

Kristaps
15.Mar 2010
+
patīk
-
Rekur ļoti labs video, kāpēc neizvēlēties slāvu metinātāju.

P.S Esmu bijis pie tādas slāvu tautības friziera un nekad vairs neiešu.

Sandris123
11.Mar 2019
+
patīk
-
Sveiki kādi butu ieteikumi cilindra čaulass remontam?
25460752

http://www.RetroMoto.lv/images/uploads/1552331552-20190310-100217.jpg http://www.RetroMoto.lv/images/uploads/1552331569-20190310-095650.jpg

Andris_Z
12.Mar 2019
+
patīk
-
Sandris123 11.Mar 2019 21:15
Sveiki kādi butu ieteikumi cilindra čaulass remontam?

Ļoti skaisti, Tā čaula tikai jauna palīdzēs izkļūt no situācijas. Sazīmē un samērī visu kā ir, logus u.t.t. Jādomā kā dabūt laukā, pa daļām vai veselu.

Sandris123
14.Mar 2019
+
patīk
-
Nelabas aizdomas ka čaulas nemaz nav vai ta varetu būt? un tad kādi varianti? http://www.RetroMoto.lv/images/uploads/1552554685-20190309-170948.jpg

MrIks
14.Mar 2019
+ 1
patīk
- 0
Sandris123 14.Mar 2019 11:11
Nelabas aizdomas ka čaulas nemaz nav vai ta varetu būt? un tad kādi varianti?

Tas ir motors vai kompresors? No kāda materiāla cilindrs?

Cilindram, kam oriģināli nav čaulas, var uztaisīt čaulu un pēc tam izvirpojot cilindru to tur iepresēt.

« 12 »

Pēdējie ziņojumi Forumā