Aigars :
Varbūt kādam ir zināms kāds sakarīgs metinātājs (vēlams - ne slāvs un ne metējs) Jelgavā vai apkārtnē? Domājams, ka der arī Dobele vai kāds Rīgas nostūris. Vajag trīs lietiņas moto rāmim izdarīt.
Andris_Z :
Metināšana ir smalka lieta, tā ir māksla, pieredze, ZINĀŠANAS un veiksme. Kādreiz, kad vajadzēja metināt pirmajiem bobsleja bobiem rāmi, tikai viens to varēja metinātājs.
Parasti metinātāji sevi uzskata sevi par baigiem meistariem, bet ļoti iespējams ka tā nav. Jāzin daudz teorijas, ja to nezin, tad nu švakāk, tur jābūt ar inženiera redzes skatījumu uz to darbu. Tāpēc skepsei un šaubām ir zināms pamats. Tāpēc piekrītu Aigaram.
Aigars :
Piezīme - slāvs neiet pie sirds, jo mums būtu valodas barjera. Esmu pie tās paaudzes daļas, kas saprot, bet nerunā. :pioner:
Tiesa, nenoliegšu, ka ir antipātijas pret lentīšu nēsātājiem un karogu spraudējiem...
Jebkurā gadījumā - metinātāju joprojām meklēju. :)
Sīlis :Aigars :
Piezīme - slāvs neiet pie sirds, jo mums būtu valodas barjera. Esmu pie tās paaudzes daļas, kas saprot, bet nerunā. :pioner:
Tiesa, nenoliegšu, ka ir antipātijas pret lentīšu nēsātājiem un karogu spraudējiem...
Jebkurā gadījumā - metinātāju joprojām meklēju.
Nejauc nu vilnu ar medu! Runa ne par lentītēm,bet par amatniekiem...Mēģināšu spārnoto slāvu teicienu latviski-katrā saimē savs tizlenis. Ceru,saprati!
Tā kā esmu Alūksnē,palīdzēt nevarēšu.Lai veicas!
Sandris123 11.Mar 2019 21:15
Sveiki kādi butu ieteikumi cilindra čaulass remontam?
Sandris123 14.Mar 2019 11:11
Nelabas aizdomas ka čaulas nemaz nav vai ta varetu būt? un tad kādi varianti?
Nekas liels nav jāmetina, tikai visādi sīkumi.