šodien ķēros pie darba un notīrīju alumīnija detaļas.
Vēl izjaucu aimugurējo redektoru , jo tur kur nak ''kardāns'' ļoti kustējās - secinājums javirpo bukse kas nak gultnī jo tā pārā izdilušas
motoram japerk jauns virzulis ar gredzeniem, galva un cilindrs.
aizmugurējais redektors izjaukts, jamaina visi gultņi.
diski izjaukti, nopulēti un gatavi krāsošanai.
Grīdas caurumos nāk metāla āķis ar gumiju (akumulatora nostiprināšanai)
Zem beņķa ir eņģe un pretī fiksators kuru var atvērt tikai ar skrūvgriezi.
Man liekas ka kulbai nekas vairāk arī nenāk - tikai instrumentu kastes vāciņš
Viņi ir šādi un tādi visādi. Kā saka vidējā paaudze. Kā redzams bez ieplūdes vārsta un izpūtējs pieskrūvējams ar gredzenu. Pēdējiem modeļiem ir ieplūdes vārsts un izpūtējs piestiprināms uz divām špilkām un ir līkums resnāks kā šim redzamajiem bildē.
Bet vecie Tulas cilindri ir ar mazākām un čuguna dzesēšanas ribām.Un špilkas ar kurām viņus pieskrūvē ir 8 mm. Šiem 10 mm.
Nēē. Es braucu ar tiem kas redzami bildē. To ar vārstu vajaga pilnīgi jaunu. Jābūt ļoti labai kompresijai.Ja viņš ir bišķi padilis tad ir problēmas ar pielaišanu. Ja nav kārtīga kompresija tas vārsts neatveras un degmaisījums neieplūst.Protams arī ja galīgi švaka kompresija būs grūtības piešķilt ar bezvārsta cilindru. Sevišķi vēsākā laikā (ziemā).Ja ar kompresiju vis ir kārtībā man Muravejs pielec ar otro-trešo rāvienu pie mīnus 20 grādiem ziemā.
Kā saka nav problēmu.
Sveiki!
Es te pētiju tavu muraveju un pamanīju ka tev aizmugurē ira takā traktora riepas, man uzreiz ir jautājums kur tu dabūji šis riepas, jo pa sniegu švaki ar plikām riepām.
Sveiki. Tās bija parastas krievu motobloka riepas.Gāja ar viņām ļoti labi. Braucu pāri visiem sašķūrētajiem sniega vaļņiem un kupenām. Žēl ka nebija neviens kas uzfilmē kā iet Muravejs.Bet tikai tie prieki bija kādus četrus mēnešus.Tās riepas nav domātas tik lielai braukšanai.Sāka plīst nost tās pumpas.
Tad nopirku šo laiku motobloka riepas (ķīniešu),bet tās ziemai neder.Viņas ir taisītas no kautkāda cita materiāla ne no īstas gomijas.Laikam plastmasa. Tas materiāls pa sniegu tā slīd ka pa ceļu pat grūti braukt.Sliktāk kā ar parastajām Muraveja riepām. Der tikai pa dubļiem.Tāpēc šoziem viņas nemaz neliku.
Pirmā bilde krievu riepa otrā bilde ķīniešu riepas.
Varu derēt ,ka tur ir daudz nevajadzīgu krāmu kurus vajadzētu izmest!