24.Mar 2012 | Pēdējo reizi labots 09.Apr 2012 17:35; labots 1 reizi
+ 2
- 0
Sveiki, mana īpašumā ir nonācis šāds aparāts.Diezgan pasliktā stāvokli, bet nav tik traki .
Stāvejis 3 gadus zem klajas debes tāpēc tik sliktā stāvoklī.Detaļas daudzas orģinālas dažas piemekletas.Nu es domāju šāds muravejs pa 70 ls nav slikts pirkums.Diemžēl bez dokomentiem bet tiek meklēts un labots.Doma savest vismaz 90 % orginālu .
Priekš 3gadu ilgas stāvēšanas zem klajas debess stāvoklis nav tik traks.
Es pats tagad ap Tuļicu ņemos,bet būs interesanti paskatīties kā šim projektam viss rit uz priekšu
Veiksmi!
Šodien pa pāris stundām gandrīz pabeidzu izjaukt līdz rāmim , lai rāmi var smilšot.
Pārējās detaļas jāatjaunu, jakrāso ,japer jaunas.
P.S. kāds nezin kur aikraukles, jekabpils tuvumā varētu iedot nosmilšot rāmi ?
Iž planeta team 26.Mar 2012 19:12 kas tur labs,(pec manam domam tur nekas nesanaks ,vereju vismaz iedzit kada sausā, siltā telpā un tur ari darboties) ja nav noslēpums cik tev gadu?
nu nav man tas siltas telpas pagaidam nav ,un tapec es tagad nevarētu pirkt močus un taisīt viņus?
kāda starpiba cik man gadu doma tad es sataisit nevaretu ?
Nu macos skola tik daudz es varu pateikt bet tas nemaina mana darba kvalitāti.
netak
rāmis tiks ienests garāža kur jau parejās detaļas novietojušās.
nu garāža man ir tikai pārbāzta un lai iestumtu veselu muraveju nebij vietas tapec nacas jaukt arpuse .
Stāvejis 3 gadus zem klajas debes tāpēc tik sliktā stāvoklī.Detaļas daudzas orģinālas dažas piemekletas.Nu es domāju šāds muravejs pa 70 ls nav slikts pirkums.Diemžēl bez dokomentiem bet tiek meklēts un labots.Doma savest vismaz 90 % orginālu .