Mana Delta, 1990. gada.
Oriģināli nopirka krusttēvs, tagad manā īpašumā.
Viss saglabāts oriģinālā stāvoklī.
Iet labi, bet diemžēl nevar pārsniegt 40km/h. Kas varētu būt par vainu?
Nobraukums aptuveni 5000 km.
Pirmkārt, pēc kā tu spried, ka var sasniegt tos 40kmh?
Otrkārt, motors tev viņam ir pareizi noregulēts (aizdedze, karburators)?
Treškārt, kāds ir motora stāvoklis?
Spidometrs rāda 40. Arī nobraucu garām ātruma rādītājam, tikai 40.
Karburatoram skrūves noregulēju, pludiņu nēsmu aizticis. Aizdedze arī noregulēta.
Motors diezgan labi saglabājies, dažas detaļas mainītas. Kompresija vnk izcila.
Kur teikts, ka Delta iet ātrāk par 40 km/h? Ja nemaldos pēc grāmatas bija 45 km/h, uzskatu, ka priekš Deltas ar nobraukumu tas ir labs rādītājs. Kā arī, kā var ticēt spidometram, kurš nepārtraukti lēkā 30 km/h diapozonā
kad manai deltai tika ielikts jauns virzulis+gredzeni, izslīpēta grupa un piebraukta, gāja ļoti labi, un jau likās, ka kārba par īsu, jo tos abus robus varēja baigi ātri izgriezt max ātrums bija 55kmh, būtu cita zobratu attiecība, noteikti būtu vairāk
Iztīrīšu un nopirkšu jaunu cilindru ar virzuli lai nākošgad varētu pasākumos iet.
Tagad viss itkā ok, apskatījos, tikai ātri viss aplīp ar izdedžiem un eļļu.
Nu jā, rūpnīcas ātrums ir 40km/h, bet ja tu gribi piemēram piedalīties zelta mopēdā, tev vajadzēs ko ātrāku, ņemot vērā, ka ir cilvēki kuri visu sakomplektējuši tā, ka vismaz uz 55 iet.
Piemēram biedrs koko ar ideāli noregulētu motoru var braukt visātrāk.
27.Aug 2015 Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
+ 1
- 0
retromāns 27.Aug 2015 17:52 Kur teikts, ka Delta iet ātrāk par 40 km/h? Ja nemaldos pēc grāmatas bija 45 km/h, uzskatu, ka priekš Deltas ar nobraukumu tas ir labs rādītājs. Kā arī, kā var ticēt spidometram, kurš nepārtraukti lēkā 30 km/h diapozonā geek
Es to varu teikt, jo man pilnīgi oriģināls mopēds ar nobraukumu bez šķūņinga. Iet 55 pēc spidometra, kurš nelēkā Esam sekojoši ar auto, arī ir 50-55, tā kā 40 varētu būt pieņemams ātrums, ja tikko ir ielikta jauna grupa un vajag piebraukt
27.Aug 2015 Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
+ 1
- 0
retromāns 27.Aug 2015 17:52 Kur teikts, ka Delta iet ātrāk par 40 km/h? Ja nemaldos pēc grāmatas bija 45 km/h, uzskatu, ka priekš Deltas ar nobraukumu tas ir labs rādītājs. Kā arī, kā var ticēt spidometram, kurš nepārtraukti lēkā 30 km/h diapozonā geek
Es to varu teikt, jo man pilnīgi oriģināls mopēds ar nobraukumu bez šķūņinga. Iet 55 pēc spidometra, kurš nelēkā Esam sekojoši ar auto, arī ir 50-55, tā kā 40 varētu būt pieņemams ātrums, ja tikko ir ielikta jauna grupa un vajag piebraukt
Virzulis centrāltirgus kioskā ap 5 eur (Protams ir latgalīte pa 3 eur pie Janka).
Gredzenus gan ņem Centrāltirgus kioskā, un ņem līdzi cilindru ar to"Spraugu mērītāju" (Tas ar tām plāksnītem dažāda biezuma).Man vienreiz gadījās gredzens kurš pa lielu bija
Es sparugu skatījos uz 0.25mm.
Mana Delta, 1990. gada.
Oriģināli nopirka krusttēvs, tagad manā īpašumā.
Viss saglabāts oriģinālā stāvoklī.
Iet labi, bet diemžēl nevar pārsniegt 40km/h. Kas varētu būt par vainu?
Nobraukums aptuveni 5000 km.