Jancīc :
Bet kā pareizi izdabūt ārā tās nesabojājot klaņa iekšpusi??
i_edgars :
http://jawaold.com/main.php?sec=__books&page=mih-04#08
elf :
Ja iepresē plānsienu buksi ,tad iekšējais diametrs pēc iepresēšanas saraujas par tik ,cik ārējam diametram ir uzspīlējums.
Jancīc :Iekšpuse ir līdzena. Vari sist vaļā, vari nesist. Nāk ārā bez kādas atsišanas. Jebkurā gadījumā, bukse būs deformēta un otreizējai izmantošanai neder.
Par veidiem kā izpresēt, vai iepresēt atpakaļ bukses ir skaidrs, bet ko darīt ar bildē sarkani apvilktajām gropēm, sprostiem ( nezinu kā to pareizi sauc, lūdzu uzrakstiet kas tas ir...)
Vai tos ir jāsit vaļā, vai var vilkt tā pat ārā?? Klanī iekšpuse ir līdzena vai tur speciālas gropes ir??? Varbūt liksies stulbi jautājumi, bet pirmo reizi esmu tā nopietni ķēries mocim klāt.![]()
Un cienītais Gorkski, par materiāliem jau apraksts ir diezgan smalks, skaidrs kādu materiālu jālieto. Man nav vajadzīgs šķunings lai motors vieglāk griežas pirmos 100 km, un pārējos viegli grab un klab!!!! savu moci gribu censties uztaisīt pēc iespējas tuvāk orģinālam.
Bet kā pareizi izdabūt ārā tās nesabojājot klaņa iekšpusi?? Man ir divi motori, viens k750, otrs m72 abi izārdīti. No vienas kloķenes bukses izdabūju ārā, izvelkot tās ar skrūves un uzgriežņa palīdzību. Bet man liekas, ka tur jau bija kautkādas pašgatavotās, jo tur nebija ( kā pareizi sauc nezinu) to gropīšu kas neļauj buksei griezties.
Otrajai kloķenei viss kā nākas: gropes ieklopētas no abām pusēm, tāpēc īsti nezinu, kā lai tās izdabū ārā, baidos sabojāt klani.