30.May 2008 | Pēdējo reizi labots 26.Sep 2008 21:58; labots 2 reizes
+
-
Dažas dienas atpakaļ tika izvilkts no garāžas lai saulē pagrozītos,drīz uz mežu jābrauc,tikai daži defektiņi pēc pagājušās sezonas janovērš un tad jau varēs ducināt ir sagādāti arī ju3 uzraksti uz sānu vākiem,jauns karburātors,jaunas dzenošā/velkamā zvaigznes,protams ķēde un vēl pāris sīkumu,žēl ka nav dokumentu,skatei vajadzētu tikai priekšējos bremžus pievilkt,pārējais viss ir kā nākas...
super inbox.lv parvertibas nerullee,nav bilzhu pashlaik mana datora kuram te bija jabut,velak ielikshu
atvainojos par bilžu kvalitāti,bildēts ar telefonu
ja jau Tu saki ka ir ok,tad man nav ko uztraukties čoks valīgs tapē ka es liku virsū citu karbūzi un bildēju pirms troses tika pievienotas,bet tas jau ir izdarīts...
īstenībā jau viņam arī bez čoka labi patīk lekt,man pat planētai kamēr auksts motors tas čoks prasās,bet jupim tāpat labi,kamēr aizslēdz garāžu,uzpīpo,mocis jau kaujas gatavībā
Jaucas, nospiežot uz leju augšējo plasmasas glāzi un izņemot ārā augšējos aluminija pusēnesīšus
Nu skaties cik garš ir gājiens, bet pats amortizators strādās labāk un atspere būs mīkstāka
super inbox.lv parvertibas nerullee,nav bilzhu pashlaik mana datora kuram te bija jabut,velak ielikshu
atvainojos par bilžu kvalitāti,bildēts ar telefonu