21.Dec 2007 | Pēdējo reizi labots 26.Sep 2008 21:31; labots 3 reizes
+
-
nu tad taa,vakar sarunaaju ka pirkshu-shodien biju pakalj,komplekts nav suudigs+vel viens motors,kkadas detaljas,karburatori,gjengjis,un veel viskaadi siikumi,un tas kas bildees...(vecie dokji ari+saimnieks)kkad biju redzeejis kaa tas brauc,bet tas bija 90'tajos,kad es veel mazs biju,un visu laiku staaveejis garaazhaa pie vechuka...
un komenteejiet komenteejiet,izsakiet savas domas un ieteikumus!!
http://foto.inbox.lv/edgars~mukans/26-09-2008/DSC08388.jpg
Kas tas par benzīna filtru zem bākas piekarināts. Mjā smukie slēdžiši (ar apaļugajām amlām, nevi stie šausmīgie ar asajām malām). Varētu būt viena gada gājuma ar manējo.
21.Dec 2007 | Pēdējo reizi labots 11.Jan 2008 21:37; labots 1 reizi
+
-
nu,rokas liikas man nav,pagaidaam viss kam esmu piekjeeries darbojas kaa vajag... :oops: bet ar laiku ir taa kaa ir...
ja veel kaads vareetu piespeeleet labus cilindrus,tad jau buutu veel labaak...
26.Sep 2008 Ziņojums ir atzīmēts kā neatbilstošs foruma noteikumiem (*) un ir ar ierobežotu redzamību.
+
-
tagad mocis jau braucams,jāmaina lampas pagriezienos,vēlāk būs arī blakus vāģs jāpieliek,bet vispirms mēģināšu jaunos nr dabūt(man ir melnie un tas nozīmē ka jāiet divus stāvus augstāk,jāsarunā laiks kad vecais saimnieks varēs,pēc tam CSDD, un visas pārējās procedūras)
svaigāka bilde
P.S.paldies lietotājam Mark par sagādātajām rez.daļām!
nu tad beidzot ir viens ar blaķeni piereģistrēts>
būs ju4 ar blaķeni, cerams ka mācēšu to uz skati saregulēt, atjaunošu bildes dažas, kads bija sākumā...
svaigākas bildes būs mm drīz
pēc vecākiem ierakstiem var redzēt ka daudz laika pagājis, pa to laiku daudzas detaļas jaunas/labākas sagādātas, bieži vienkārši naudas liekas ņau un kko pa bikiņam darīt negribējās jo nebija dokumenti kārtībā...
PS [ri4a], blaķene liek sveicināt
re, uzkabināts smukais trešais ritenis, pie reizes saeļļota/piekabināta bremžu trose
un arī piekabināts klāt, sāku pārlikt pagriezienus, nepabeidzu jo izbeidzās mazais siltuma pūtējs, bez tā neomulīgi
un komenteejiet komenteejiet,izsakiet savas domas un ieteikumus!!
http://foto.inbox.lv/edgars~mukans/26-09-2008/DSC08388.jpg