Te nu man nopirkās IŽ 56 dvīnīši. Gadus nezinu ,jo kāds ar pindzeli cītīgi aizkrāsojis šiltītes. Apmēram zinu ,kas oriģināls kas ne ,bet būs interesanti palasīt ,kā tur patiesībā ir.
Prieksejie sparni no kadas 3 planetas? Tas garakais lukturis liekas viss no K750m ,bet otram aploce un stikls no k750m un lampas korpuss ka k750. 56jam nebija tads pats lampas korpuss ka k750? Kas ar tam daksam? nebiju pamanijis.
Nav karburatora vāku
Lukturu stīpas no K750, bet korpusi bildēs izskatās īstie. (ir atšķirība no K750)
Prieksējās dakšas no 1;2;3 paaudzes ižiem, attiecīgi arī dubļu sargi un priekšējo bremžu suporti
Pagriezienu nav
Kaut kas nav kārtībā ar izpūtēju bunduļu galiem, bet bildēs nevar saprast kas.
Lampu korpusi vienam garais ,kā k750m un otrs kā k750 ,tā kā viens nav noteiki īstais. Līdz šiem mocīšiem gan nezinu kad rokas nonāks ,bet zināt ,kas pašam garāžā ir jāzin.
Jā šis nebūs tas īstais variants,jo dvīņi izgatavoti ap 1960.g.vai pat mazliet agrāk.Tie skursteņi gan tādi īpatnēji izskatās(aizmugurējie galiņi?).
Kā dūmo?
Ui ,es nemaz nezinu ka dumo ,ka ruc. Kaut ka savairojusies tie moctocikli man ,nevaru vairs paspet visiem piekerties. Man vel bez sitiem stav kadi 5 motocikli kurus nekad neesmu palaidis. Nemaku es ta taisit ka tik ruc ,ja saksu var aiziet lielaja...